מורנינג של נמל
מבקרת המסעדות של גד הגיעה לנמל תל אביב, כדי לחוות את פסטיבל ארוחות הבוקר "גד מורנינג" במסעדת בויה במקום. איך היה? מהמם!
אני אוהבת את "בויה" וכל ביקור במסעדה עד כה היה הצלחה. במקום נחגג פסטיבל ארוחות הבוקר "גד מורנינג". את התפריט קראתי מראש בבית (http://gadmorning.omg.co.il/), כך שידעתי למה לצפות מבחינת ההיצע.
מלצרית נחמדה במיוחד קיבלו את פנינו והושיבה אותנו במרפסת הרחבה של המסעדה. בזמן שהמתנו לאוכל , אינסוף משכימי קום רצו על הטיילת לידנו או נסעו על אופניים, ואנחנו התבוננו בהם בלי ייסורי מצפון, כי היי, ארוחת בוקר טובה היא כמו חדר כושר למוח. מה, לא?
הזמנו ארוחת בוקר קלאסית וארוחת בוקר עם קרוק מאדאם (טוסט עם ביצת עין, גבינה צהובה ועוד) ותוך זמן קצר הגיעה סלסלת לחמים גדושה ומושקעת, זיתים, חמאה וריבת חבושים אם הייתי קצת פחות חוששת לגזרתי העגלגלה גם כך, הייתי מחסלת גיגית של הריבה הזו עם כפית.
קעריות סלט קצוץ מאוד וטרי מאוד הוגשו ומייד אחריהן חביתה עסיסית עם קוביות של גבינת עיזים מוחבאות בתוכה, שהופכות כל ביס וביס לחוויה. יחד איתה הגיע כריך קרוק מאדאם בפרשנות מקומית (פתוח ולא סגור).
ניתנה לנו אפשרות לבחור 4 מאזטים מהתפריט ובחרנו בפלפלים קלויים עם גבינה במליחות מעודנת. השילוב בין שתיהן היה מושלם. בנוסף קיבלנו עגבניות שרי עם גבינת עזים טעימה. איקרה מעולה ולאבנה בשמן זית. במשפט אחד: הדרך הטובה ביותר לפתוח שבוע ולהתחיל את היום. מומלץ ביותר!
שירות: נדיב ואדיב.
בשביל החציל: לא היה, אפילו לא ברמז. מסתבר שאפשר להתחיל בוקר טוב גם בלעדיו.
עשה לי את המורנינג: הלאבנה של גד
מדד גד: בהחלט! ארוחת בוקר מספקת מאוד וטעימה מאוד, בימי הפסטיבל ובכלל כשנוף הים הוא בונוס רציני