שתף קטע נבחר
 

ובקן לה 3 ביצים: קינוח קן לציפור

השף קונדיטור של קונדיטוריית דיאנה מגיש: אש אל-בולבול, קינוח גלילי מסורתי עם שיערות כנאפה ושפע אגוזים. תאווה לעיניים ולחך

אש אל-בולבול - קן לציפור

מתכון של אחמד חסן, השף קונדיטור של מאפיית "דיאנא" בנצרת.

 

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

המרכיבים:

500 גרם שיערות כנאפה

100 גרם שמן בטעם חמאה

1/2 כוס סוכר

2 מקלות קינמון

3-5 כוכבי אניס - לא חובה

2 כוסות אגוזים - צנוברים, פיסטוק חלאבי, שקדים או קשיו

 

אופן ההכנה:

  1. מגלגלים שערות כנאפה לצורת עיגול. מניחים על מגש משומן ומוסיפים במרכז כל קן מתערובת האגוזי. יוצקים מעל הקינים שמן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות, עד להזהבה.
  2. בזמן שהקינים נאפים, ממיסים את הסוכר ב-1/4 כוס מים רותחים. מערבבים, מוסיפים קינמון וכוכבי אניס ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר.
  3. יוצקים את הסירופ על הקינים ומגישים מייד.

 

  • המתכון הוא חלק מתוך סדרת 36 מתכוני אפייה של עוגות, חלות ושאר מאפים בהשתתפות מיטב הקונדיטורים ששיתפרסמו באתר מדי יום חמישי. רוצים עוד מתכונים? הקליקו כאן. 

     


  •  

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים