אדום עולה ומעולה: סופלה תפוז דם
השף קונדיטורית הילה פרי מכינה קינוח קליל וחגיגי עם שיערות קדאיף, שמתאים לכל אירוע מיוחד: סופלה תפוז דם יפהפה עם ליקר קואנטרו
סופלה תפוז דם בסלסלות קדאיף
מתכון של הילה פרי
צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון
עוד מתכונים בערוץ האוכל:
- הצעה שאי אפשר לסרב לה: שווארמה וארוחת מאפיה
- המבורגר וסיחים בגליל
- בלי כינור גדול: נודלס סיני בדרום ת"א
המרכיבים ל-8-10 מנות:
לסלסלות קדאיף:
400 גרם שיערות קדאיף
100 גרם שמן בטעם חמאה
לסופלה:
1 ל' מיץ תפוזי דם
100 גרם קורנפלור
140 גרם חלבון ביצה
50 גרם סוכר
2 כפות גדושות
אופן ההכנה:
- מערבבים את השמן לתוך השערות קדאיף כך שהשמן יעטוף את הכל.
- מרפדים כוסות סופלה ומכניסים לאפייה לכ-10 דקות ב-170 מעלות.
- מכינים את הסופלה: מביאים לרתיחה מיץ תפוזי דם. מוסיפים קורנפלור עם 100 ג' מים ומצננים.
- מקציפים חלבון עם סוכר ומערבבים עם המיץ. ממלאים את סלסלות הקדאיף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180-190 מעלות כ6 דקות. מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם גלידה
הילה פרי היא השף קונדיטורית של "כתית"
סופלה תפוז דם
צילום: עוגה לשבת
מומלצים