שתף קטע נבחר
 

אדום עולה ומעולה: סופלה תפוז דם

השף קונדיטורית הילה פרי מכינה קינוח קליל וחגיגי עם שיערות קדאיף, שמתאים לכל אירוע מיוחד: סופלה תפוז דם יפהפה עם ליקר קואנטרו

סופלה תפוז דם בסלסלות קדאיף

מתכון של הילה פרי

 

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

 

המרכיבים ל-8-10 מנות:

לסלסלות קדאיף:

400 גרם שיערות קדאיף

100 גרם שמן בטעם חמאה

 

לסופלה:

1 ל' מיץ תפוזי דם

100 גרם קורנפלור

140 גרם חלבון ביצה

50 גרם סוכר

2 כפות גדושות

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את השמן לתוך השערות קדאיף כך שהשמן יעטוף את הכל.
  2. מרפדים כוסות סופלה ומכניסים לאפייה לכ-10 דקות ב-170 מעלות.
  3. מכינים את הסופלה: מביאים לרתיחה מיץ תפוזי דם. מוסיפים קורנפלור עם 100 ג' מים ומצננים.
  4. מקציפים חלבון עם סוכר ומערבבים עם המיץ. ממלאים את סלסלות הקדאיף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180-190 מעלות כ6 דקות. מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם גלידה

 

 (צילום: עוגה לשבת) (צילום: עוגה לשבת)
(צילום: עוגה לשבת)

 

הילה פרי היא השף קונדיטורית של "כתית"

 

  • המתכון הוא חלק מתוך סדרת 36 מתכוני אפייה של עוגות, חלות ושאר מאפים בהשתתפות מיטב הקונדיטורים ששיתפרסמו באתר מדי יום חמישי. רוצים עוד מתכונים? הקליקו כאן. 

     


  •  

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: עוגה לשבת
    סופלה תפוז דם
    צילום: עוגה לשבת
    מומלצים