שתף קטע נבחר
 

עושה שוק בוורשה: גיל חובב מגלה את המטבח הפולני

חשבתם על המטבח הפולני ובראש צפו דגים אפרפרים ומרק עוף שמהלו בעוד קצת קצת מים? חשבו שוב. גיל חובב מגלה את השפע הקולינרי של פולין, אוכל במיטב מסעדות וורשה ומבקר בשוק הססגוני שמרכז העיר

"על מה אתם חושבים כשאומרים לכם מטבח פולני? זה בטוח מעלה לכם איזו שהיא אסוציאציה. אם חשבתם על דגים אפרפרים או מרק עוף שמהלו אותו במים, תשכחו מזה". כך פותח גיל חובב את המסע הקולינרי שלו בוורשה, מסע בו הוא מגלה מחדש וחושף את המטבח המודרני הפולני המלהיב והמפתיע.

 

עוד בערוץ האוכל:

 

למי קראת פולנייה? וורשה (צילום: shutterstock)
למי קראת פולנייה? וורשה(צילום: shutterstock)

 

מנות עשירות מלאות ביופי וצבע, מגוון מרתק ושפע של טעמים, מומחים לאוכל ושפים פולנים עכשוויים מובילים את הסצנה הגסטרונומית המשובחת והטרנדית בפולין שכבר מעוררת תשומת לב ברחבי העולם. על כל זאת ועוד - צפו בגיל חובב מדווח.

 

 

צילום: אליעזר צורן, באדיבות המכון הפולני

צילום: אליעזר צורן, באדיבות המכון הפולני

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

  • שבוע האוכל הפולני יתקיים בין התאריכים 2-11.11 ויציג למעלה מ-40 אירועי קולינריה ותרבות שייערכו ברחבי הארץ. בין האירועים המתוכננים - ארוחות משותפות שיבשלו שפים מובילים מישראל ומפולין, טעימות וודקה פולנית, סדנאות בישול של אוכל פולני-יהודי ועוד.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דן פרץ
פולני. בורשט
צילום: דן פרץ
מומלצים