באג בצלחת: מתכונים עם ג'וקים
הישר ממקסיקו: השף ויקטור גלוגר מבשל באולפן ynet ג'וקים (כשרים!), שמחליפים את הפפרוני על פיצה ומככבים בטורטיה. אבל האם הוא יגרום לכתבנו המסכן להכניס אותם לפה? צפו
ישראל מתארחת ביריד הספרים של גואדלרחה, יריד התרבות הגדול בצפון אמריקה, שייפתח בנוכחות הנשיא פרס בחודש הבא. השף ויקטור גלוגר יציג במסגרתו למקסיקנים את נפלאות החומוס, הפלאפל ואפילו מרק רגל בשלל ארוחות ודוכני רחוב שבהם יבשלו מנות ישראליות. מה אנחנו מקבלים בתמורה בחילופי הידע התרבותי הזה? ג'וקים, או יותר נכון צ'פולינס (Chapulines), חגבים מכונפים שמככבים על פיצה וטורטיה.
עוד מתכונים בערוץ האוכל:
- עוף מעורר וגם קרם קרמל: מבשלים עם אספרסו
- מסעדת הרחוב הטובה בישראל: צ'יבורצ'נייה
- פירה פריזאי: מתכון וקווים לדמותה של המחית האהובה
(צילום: ניצן דרור ויוגב אטיאס)
זה אוכל מקסיקני. ג'וקים
צילום: shutterstock
מומלצים