שתף קטע נבחר
 

באג בצלחת: מתכונים עם ג'וקים

הישר ממקסיקו: השף ויקטור גלוגר מבשל באולפן ynet ג'וקים (כשרים!), שמחליפים את הפפרוני על פיצה ומככבים בטורטיה. אבל האם הוא יגרום לכתבנו המסכן להכניס אותם לפה? צפו

ישראל מתארחת ביריד הספרים של גואדלרחה, יריד התרבות הגדול בצפון אמריקה, שייפתח בנוכחות הנשיא פרס בחודש הבא. השף ויקטור גלוגר יציג במסגרתו למקסיקנים את נפלאות החומוס, הפלאפל ואפילו מרק רגל בשלל ארוחות ודוכני רחוב שבהם יבשלו מנות ישראליות. מה אנחנו מקבלים בתמורה בחילופי הידע התרבותי הזה? ג'וקים, או יותר נכון צ'פולינס (Chapulines), חגבים מכונפים שמככבים על פיצה וטורטיה.

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:  

 

   (צילום: ניצן דרור ויוגב אטיאס)

   (צילום: ניצן דרור ויוגב אטיאס)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
זה אוכל מקסיקני. ג'וקים
צילום: shutterstock
מומלצים