שתף קטע נבחר

ביותר מ-3 צבעים: סלט פוזילי, טונה ופטה

חותכים פלפלים ועגבניות. קוצצים פטרוזיליה ובצל. מוסיפים את הפסטה, מפוררים את גבינת הפטה ומפזרים את הטונה. עכשיו נשאר רק לתבל

סלט פוזילי, טונה וגבינת פטה

 

מצרכים:

• 500 גרם פסטה פוזילי של ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן

• 2 קופסאות טונה ריו מארה בשמן

• 1 פלפל ירוק

• 1 פלפל אדום

• 1 פלפל צהוב

• 1/4 צרור פטרוזיליה

• 1/2 צרור בצל ירוק

• 1 קובייה גבינת פטה כבשים, מפוררת

• 1 כוס עגבניות שרי מהסוג הכהה

• מיץ מלימון אחד

• מעט שמן זית

• קורט פלפל שחור גרוס

 

עוד מתכונים  בערוץ האוכל:

סטוקהולם-בגדד: קיבוץ גלויות של קציצות

העדשה הנסיכה: תבשיל פתיתים ועדשים

הנסיכה ביאנקה ואדון אלפרדו: 5 רטבי שמנת איטלקיים

 

אופן הכנה:

1. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות, את העגבניות לרבעים וקוצצים את הפטרוזיליה והבצל.

 

2. מניחים את כל הירקות החתוכים בקערת הגשה, מוסיפים את הפסטה, מפוררים מעל את גבינת הפטה ומפזרים את נתחי הטונה.

 

3. מתבלים בלימון סחוט, שמן זית ומעט מלח.

 

באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר ל"ברילה"


פורסם לראשונה 12/12/2013 20:38

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סלט פוזילי, טונה וגבינת פטה
מומלצים