שתף קטע נבחר
 

פותחים את 2014 במסעדות ישראל

לובסטרים, צלעות טלה, פסטות בעבודת יד והמון המון יין מבעבע. ריכזנו עבורכם אינספור הצעות לארוחות שוות במסעדות שכדאי לפתוח איתן את השנה האזרחית החדשה

ארנולד'ס | נתיב השיירה

בערב השנה החדשה יוגש במסעדה הכשרה תפריט שכולל מנות טאפאס גליליות ,סביצ'ה אינטיאס ,פטה כבד פרגית וקרפצ'יו עגל סטייק פורטבלו לראשונות. לעיקרית מוצעת קדירת טלה בירקות שורש, נתחי אסדו מעושנים או שניצל עגל בפנקו וביצה עלומה ולקינוח: קראמבל תפוחים ופירות יער או קומפוט קיווי ומוס שוקולד מריר. המחיר: 270 לסועד

 

  • ארנולד'ס, נתיב השיירה. 04-9522211. כשר

 

 (צילום: עמוס בר זאב)
(צילום: עמוס בר זאב)
 

 

אדלינה | כברי

במבנה של בית התרבות הראשון של קבוץ כברי, ממוקמת "אדלינה" שם יגישו בסילבסטר תפריט טעימות ספרדי-קטאלוני מיוחד, שירכיב השף במקום על סמך חומרי הגלם הטריים שזמינים באותו יום. המנות ייצאו באופן שוטף וללא הפסק אל השולחנות, בחגיגה שמחה שתכלול גם אלכוהול במחירים מיוחדים. המחיר לסועד: 160 שקלים.

 

  • אדלינה. קיבוץ כברי . להזמנות : 04-9523707

 

 (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
 

 

ערמונים | צמח 

במסעדת ערמונים חוגגים את הסילבסטר עם תפריט חגיגי שכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. בין המנות: סביצ׳ה טונה אדומה עם אבוקדו ותפוחי עץ בתיבול פיקנטי, שקדי עגל על מצע קרם עגבניות ועלי מנגולד לראשונות וטרין סלמון על מצע פולנטה ברוטב שמנת פסטו, נתח קצבים על מצע פירה שורשים או דואט פילה בקר וצלעות בייבי על מצע פירה ערמונים ורוטב יין לעיקריות.  בקינוחים: מוצרט שוקולד לבן, מרנג אגוזים בציפוי קרם שוקולד לבן ותותים ופרופיטרולים במילוי קרם פטיסייר וזיגוג שוקולד מריר.

 

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

 

במסגרת החגיגות תתקיים במקום הופעה של זמרת אורחת - רעות יהודאי, שתנעים את האווירה ותפתח את מסיבת הריקודים לתוך הלילה.  המחיר: 198 שקלים לסועד

 

ערמונים. צמח (מתחם "מול כנרת"). 04-6266555  

 

אל-מרסא | נמל הדייגים, עכו העתיקה

במקום יוגש תפריט חגיגי ומלא טעמים וניחוחות לשנה האזרחית החדשה, דגים ופירות ים טריים המובאים על ידי הדייגים מהמזח ישר אל המסעדה. מנות הספיישל בערב החגיגי: אויסטרים, קפוצ'ינו סרטנים (12 שקלים), פילה ברבוניות עם קרם חומוס ועדשים שחורות (49 שקלים), סביצ'ה דג אנטיאס על קרם חצילים, לבנה ורוטב לימונים כבושים (34 שקלים), סינטה טלה עם פירה שורשים, מח עצם ברוטב יין פורט (134 שקלים), פילה לוקוס על קרם ארטישוק ירושלמי, סלרי ותפוחי אדמה אפויים (129 שקל). בחצות - קבלת השנה החדשה עם כוסית שמפניה על חשבון הבית.

 

מסעדת אל מרסא. נמל הדיגיים, עכו. 04-9019281

 

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

 

הנמל 24 | חיפה

לקראת השנה החדשה, במסעדת הנמל 24 של השף רן ראש מבשלים ארוחת טעימות שמפגישה בין מזרח למערב. בין המנות: מרק ארטישוק ירושלמי ושוקולד לבן, ספרינג רול טלה וכמהין, פילה מוסר בקראסט גבינת עיזים, הפתעות נוספות ופטיפורים מושקעים לקינוח. המחיר: 290 לסועד.

  

  • הנמל 24. רחוב נמל 24, חיפה. 04-8628899 

 

 (צילום: תום להט) (צילום: תום להט)
(צילום: תום להט)

 

סינטה בר | חיפה

במסעדת הבשר החיפאית מתקיים עד הסילבסטר ובמהלכו פסטיבל מאכלי ים ויינות מבעבעים. במקום יוצע תפריט מנות מיוחד על טהרת דגים ופירות ים וכן מגוון שמפניות ויינות מבעבעים במחירים מיוחדים. למשל - שמפניית ״אלכסנדר בונה״ תוגש במחיר של 198 שקלים ומבעבעים אחרים יוגשו ב-88 שקלים.

 

לתפריט הרגיל יצטרף תפריט ספיישלים ובו אויסטרים, סרטנים כחולים טריים צלויים בחמאת פרנו ובייבי לוקוס עם לימון כבוש.

  • סינטה בר, מוריה 131, חיפה.  04-8341170

 

 (צילום: תום להט) (צילום: תום להט)
(צילום: תום להט)

 

הלנה | נמל קיסריה

השף עמוס שיאון רקח שורת מנות חגיגיות עבור השנה החדשה, בסגנון שמשלב בין ירקות ועשבי בר עונתיים ומקומיים עם פירות ודגי ים טריים ובשרים משובחים מגידול מקומי. המנות יוגשו לצד התפריט הרגיל ללא חובת הזמנה במחיר קבוע, ולצדן יוצע תפריט שמפניות ומבעבעים בכוסות וקוקטיילים על בסיס שמפניה.

 

בתפריט: אויסטרים על קרח ורוטב שאלוטס חומץ שרי ואננס טרי, סלט שרימפס קריסטל נא, קרם ברולה כבד אווז וקליפות פומלה מסוכרות, ספרייבס טלה בזיגוג דבש חרובים פריך ונופל מהעצם על תבשיל עדשים שחורות וירקות של חורף , חצי לובסטר צלוי ופסטה קרועה ביד עם שומר וגרידת לימון ועוד.

  • הלנה. נמל קיסריה, קיסריה. טל' 04-6101018

 

 (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

 

אלבטרוס | קיסריה

מסיבת סילבסטר נוצצת באלבטרוס עם ארוחת ערב חגיגית בניצוחו של השף ליאור משה שכוללת 5 מנות בליווי של משקאות קלים ויין הבית אדום ולבן בעלות 275 שקלים לאדם. בארוחה: כבד אווז בפורט ובעישון רוזמרין, טרטר טונה אדומה, ניוקי ערמונים וכמהין בראשונות, ופילה טורנדו רוסיני, צלעות טלה ועוד לבחירה בעיקריות. בין לבין יש פתיחה, מנות ביניים וכמובן קינוחים.

 

ב-22:30 האירוע יהפוך למסיבת ריקודים סוערת עם תקליטן, הפתעות ופינוקים עד הבוקר (50 שקלים כניסה למי שלא נוכח בארוחה).  

 

  • אלבטרוס. מועדון הגולף, קיסריה. 04-6267000.

 

אנג'לינה | הוד השרון

במסעדת אנג'לינה כאן בין מנות הספיישל גראטן לנגוסטין עם סקאלופס, שרימפס ופקורינו, טרטר פילה טרי טרי - חלמון חי, צלפים, עשבי תיבול טריים וחרדל דיז'ון, אנטריקוט פריים ריב ומח עצם צלוי ברוטב ברנז מוגש עם גראטן כרובית, ריזוטו שחור של פירות ים - שרימפס, קלאמרי, מולים, קוקי סן ג'ק וחצי סרטן בזעפרן וחזה אווז ותבשיל פריקי בקולי חם של דובדבני אמרנה.

 

  • מסעדת אנג'לינה. הבנים 14, הוד השרון. 09.7441444

 

לוקה | הרצליה

לכבוד הסילבסטר מציעה לוקה תפריט חגיגי הכולל: מנת פתיחה, מנה ראשונה לבחירה מתפריט סילבסטר, מנה עיקרית לבחירה מתפריט סילבסטר וקינוח לזוג (לבחירה).

 

בתפריט: מרק קרם ארטישוק עם תפוח אדמה כחול כפתיח, סלט לוקוס, טאטקי סינטה ועוד לבחירה בראשונות ולעיקרית לוקוס צרוב עם פולנטה, תבשיל בקר או פסטה פפרדלה. המחיר לסועד: 156 שקלים, כמו כן, בקבוק של יין מבעבע שאינו שמפניה יימכר במחיר מיוחד של 150 שקלים.

 

  • לוקה, השונית 2, מרינה הרצליה. 09-9514000

  

מיט בר | הרצליה ותל אביב

מסעדת מיטבר מזמינה אתכם לחגוג את בואה של השנה החדשה  בערב של בשרים ותענוגות. במהלך הערב תהנו מארוחה זוגית מפנקת שכוללת קוקטייל בליני לפתיחה, בקבוק פרייה / בקבוק ויטל, 2 מנות ראשונות לבחירה,  2 מנות עיקריות לבחירה או לחילופין נתח זוגי, 2 תוספות,  קינוח זוגי  או קינוח ספיישל סילבסטר, שתייה חמה וכוסית קאווה בספירה לאחור ועוד פינוקים וספיישלים מיוחדים.

 

ניתן להזמין בקבוק "מואט אנד שנדון" (שמפנייה) בעלות של 200 שקלים בלבד או כוס "מואט אנד שנדון" בעלות של 40 שקלים. המחיר לסועד: 350 שקלים

 

  • מיטבר הרצליה. הסדנאות 4, הרצליה פיתוח 09-9546000
  • מיטבר תל אביב. שדרות חן 52 ת"א 03-6956276

 

מאנטה ריי | תל אביב

במאנטה ריי חוגגים כמידה שנה את בוא השנה האזרחית החדשה עם מנות מיוחדות שרקח השף רונן סקינזיס. בתפריט: צדפות ז'ירלאדו (26 שקלים), רביולי ממולא בבשר לובסטרים ברוטב שמפניה (108 שקלים), צלע אנטריקוט לזוג על העצם (800-900 גרם) צרובה בציר בקר עם ערמונים (195 שקלים) ובאלכוהול - שמפניה מארגן ברוט טרדיסיונל (320 שקלים לבקבוק, 65 לכוס), שמפניה, ז'אן ללמן רוזה גראן קרו (350 שקלים) בולינג'ר (420 שקלים), כל זאת בנוסף לתפריט הרגיל.

 

בחצות, מבטיחים כאן, כמדי שנה יוגשו תותי שדה (מרמת השרון!) עם קצפת וכוסיות יין מבעבע לאורחים.

 

מאנטה ריי, חוף עלמה תל אביב. 03-5174773

 

 

קלואליס | רמת גן

השף ויקטור גלוגר מארח את השף הספרדי סמואל פראה לשני לילות בלתי נשכחים (30-31/12) של ארוחת "לילות מלאגה - Las Noches de Malaga".

 

בתפריט: חגיגת טפאסים לכל היושבים בשולחן - מהמאפיה: פאן סניוריטו - לחם בסגנון האדון ממלאגה בליווי שמן זית כתית מעולה, ממרח זיתי אלורה ירוקים, סלסה די טומט - סלסה של עגבניות, חומץ, שום ושמן זית. מהאדמה: סלט פלפלים אדומים קלוים עם עירית, קרוקטים עם ירקות וחצילים קריספים עם מיונז חם.

 

 (צילום: יחסי ציבור) (צילום: יחסי ציבור)
(צילום: יחסי ציבור)

 

מהים יגיעו שלל דגים, פירות ים וסרטנים בסגנון מלאגה ולקינוח ולעיקרית - לובינה פיירנה – בר ים בגריל עם אורז פיפירנה ופיסטוקים, או פאייה שחורה עם שרימפס קלמארי ומולים, או שוק טלה קטנה בצלייה איטית בזיגוג דבש ותבלינים או ברוטב שוקולד מריר. ב- 31/12 - המחיר 450 שקלים לאדם - כולל כוס שמפנייה בחצות וב 30/12 המחיר: 370 שקלים לאדם.

 

  • קלואליס, אבא הלל סילבר 16, רמת גן. 03-5752445 

 

 

 

יאקימונו | תל אביב

במסעדת יקימינו, היפנית הטובה בישראל, מגישים בסוף השנה האזרחית תפריט מיוחד עם מיטב מנות המקום.

בתפריט: סלט סשימי על מצע אטריות, 10 יחידות סושי מיוחדות, גומא - כדורי ניגירי ברוטב שומשום, טונה צרובה ברוטב מפולפל, דים סאם, ג'מבו שרימפס ברוטב וואסקי ו-2 עיקרית לבחירה - קוד ברוטב מיסו, פילה בקר או קלמרי ושרימפס ברוטב בזיליקום וזוגות יוכלו להמיר את העיקריות בלובסטר, הישר מהאקווריום של המסעדה.

לקינוח יוגשו קינוחי טפיוקה ונמסיס עם קרם ברולה. המחיר לאדם: 320 שקלים.

 

  • יאקימונו . רוטשילד 19. 03-5175171

 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 

אלבה | תל אביב

השף יאיר יוספי מגיש ביום האחרון של דצמבר ארוחת סילבסטר שהיא גם יום הולדת שנתיים לאלבה. בתפריט: סיידר תפוחים מנורמנדי, סלט מולים קר בויניגרט סלרי, קוד מושחר בחצילים על פירה זעפרן, שיפוד פירות ים קפריסאי בלאפה ביתית , בף בורגיניון ועוד.

 

המחיר: 299 שקלים לסועד.

 

 (צילום: תום להט)
(צילום: תום להט)

 

טוטו | תל אביב

ירון שלו מגיש בסילבסטר את אחת הארוחות המסקרנות שיעלו במסעדות באותו ערב - תפריט א-לה קארט (מנות לבחירה) שכולל 6 ראשונות ו-6 עיקריות, כשכל אחת יותר מסעירה מהשנייה. בראשונות יוצעו בין השאר פלאטו רויאל עם אויסטרים משני סוגים, שרימפס ועוד, חביתיות בליני רוסיות עם קוויאר אפור, סלט ירקות חורף עם חמון לומה איבריקו, קרם זעתר שרוף על ארטישוקים ועוד, לעיקריות מכינים כאן אנטרקוט משויש עם פטריות כמהין, קארה צלעות טלה על פלפלים בחמאה חומה, פירות ים צלויים על גחלים בסגנון רומאי ועוד.

 

  • טוטו. ברקוביץ' 4, תל אביב. 03-693-5151

 

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 

פאסטל | תל אביב

הבראסרי המודרני הנמצא בסמוך לאגף החדש של מוזיאון ת"א, יקבלו את הסילבסטר עם תפריט חד פעמי לערב החגיגי ובו מנות שמייצגות מסע טעמים חוצה יבשות ותרבויות מתוך תחנות חייו של השף טיבו ברה. בתפריט הערב 6 מנות. כל מנה תקח את הסועד למדינה אחרת ובה חומרי גלם וטעמים שונים ומגוונים, שכולן כאחת מייצגות ומרכיבות עולם עשיר וחוויתי.

 

בין אם אלו רביולי מיוחדים על פי מתכון של סבתו מסרדיניה או הגעגוע לטעמי ילדותו בצפון צרפת שיועבר בטרין. המייפל הקנדי המשובח ילווה את כבד האווז במנה מצפון אמריקה ומשם המרחק לתאילנד עם הקוקי סאן ז'אק והשלו ברוטב אסאיי מברזיל, יהיה נגיש ומפתיע מתמיד. ולסיום יוגשו מבחר קינוחים למרכז השולחן. מחיר הארוחה יכלול קוקטייל מבעבע ובנוסף, יוגש תפריט שמפניות חגיגי מהמבחר העשיר שקיים בפאסטל - בכוסות ובבקבוקים.


בין המנות - צפון צרפת - טרין לחי עגל עם צ`אטני תפוחי עץ וארטישוק ירושלמי קריספי ; סרדיניה - רביולי פקורינו-תפו"א עם עגבניות, בזיליקום ומנטה ;  קנדה - כבד אווז מקורמל ברוטב מייפל עם "ציפס" וקרם של סלרי ; תאילנד - קוקי סאן ז`אק בקארי ולמון גראס עם רוטב אננס-ליים וטמפורה של עלים ירוקים ; ברזיל - פילה של שליו ברוטב אסאיי עם תרד Farofa ובצלים מקורמלים. הארוחה תוגש לאורך כל הערב, ללא חלוקה לסבבים במחיר של 350 ש”ח לסועד.

 

  • פאסטל. שאול המלך 27, תל אביב. 03-6447441

 

יפו תל אביב | תל אביב

חיים כהן יגיש תפריט עם מנות מיוחדות שרקח לאירוע. בין המנות הראשונות ניתן למצוא: סביצ'ה אוראפלי – נתחים קטנים של דגי ים בסלט מים, מטפחת פסטה עם בשר, סרטנים בחמאת ווניל, קלאמרי ושפצלה בדיו שחור. בין המנות העיקריות: טורטליני צוואר טלה עם פג'ולי ולפת צעירה, לוקוסים קטנים צלויים בחום טאבון, פריים ריב ועוד.

 

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

 

תפריט הספיישל לערב הסילבסטר מתומחר כתפריט המסעדה הרגיל, המנות הראשונות ינועו בין 45-65 שקל והמנות העיקריות בין 90-170 שקל.  בנוסף, יהיה תפריט שמפניה מיוחד שיכלול בקבוקים וכוסות של מואט ושנדון רוזה, גאסטון שיקה רוזה, דום פריניון 2003 ועוד.

 

  • יפו-תל אביב. יגאל אלון 98, תל-אביב. 03-6249249

 

באיירן | תל אביב

בערב הסילבסטר, יום שלישי ה- 31.12.13, תחגוג ביירן את כניסת שנת 2014 עם תפריט פיקס מיוחד והרבה מאוד בירה ואלכוהול. התפריט יכלול מנות על פי המטבח הגרמני, אוסטרי ובווארי ויציעו מנת פתיחה מלווה בכוס שמפניה, מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח לכל זוג.. עלות הארוחה: 249 שקלים לאדם.

 

בתפריט: לראשונות - קונסומה קלאסי מוגש עם לבֵּרקנודל (כופתאות כבד בוואריות), פורל בעישון חם מונח על לביבות תפוחי אדמה גרמניות בליווי קציפת חזרת ; ברווז צלוי ברוטב תפוזים מוגש בתוספת רוטקול בווארי חם וקרוקטים של תפוחי אדמה או פילה לבן צלוי עטוף בדוקסל של פטריות, מנגולד ושפק

צרוב על המחבת ומונח על רוטב חום בליווי מבחר ירקות ושלל קינוחים כשטרודל ועוד.

 

ביירן - בראסרי בווארי. פרישמן 22 פינת סירקין, תל אביב. 077-556-5753

 

דיקסי | תל אביב וראשון לציון

המוסד הקולינרי דיקסי חוגג יום הולדת 20 ויגיש לאורך הערב תפריט ספיישל שכולל את המנות הקלאסיות והאהובות ביותר לאורך 20 השנים האחרונות. הארוחה בעלות של 155 שקל לסועד וכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח, לצד כוס בירה/יין/קוקטייל. ניתן להזמין את המנות בנפרד ולא כחלק מארוחה. המנות לבחירה: קליפות תפוח אדמה ובייקון, קלמארי מטוגן אן פטה כבד עוף לראשונות, מדליוני פילה חזיר, חזה אווז על גראטן תפוח אדמה או סינטה אוסאקה לעיקריות. 


האחות הקטנה של דיקסי תל אביב תחגוג את הסילבסטר בתפריט מנות ספיישל במחיר של 139 שקל לסועד. בתפריט: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לצד כוס יין, קוקטייל או בירה. תקליטן ינגן החל מהשעה 21:00 ועד לסוף הערב.

 

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)
בין המנות: סלט קיסר, מנת קליפות תפוחי אדמה, טבעות קלמארי מטוגן, מנת מדליוני פילה לבן בגלייז של תפוחי עץ בג'ינג'ר, בורגר כמהין המוגש על בריוש עם רוטב הולנדייז ופרגית בשמנת חרדל. בקינוחים: תותים במסקרפונה ואצבעות שוקולד שמלוות את המסעדה עוד מימי מסעדת 'קרן' של חיים כהן. אין מחיר מינימום וניתן יהיה להזמין את המנות בנפרד או כל מנה אחרת מהתפריט הרגיל.

 

  • דיקסי גריל בר | רחוב יגאל אלון 120 פינת תוצרת הארץ 3, תל-אביב | 03-6966123
  • דיקסי גריל בר. הכרמל 20, ראשון לציון. 03-6426993

 

הרובע השישי | תל אביב

הביסטרו הצרפתי חוגג את כניסת שנת 2014 הסילבסטר עם תפריט צרפתי חמים ורומנטי.בערב הסילבסטר יציעו הרובע השישי תפריט קלאסי צרפתי עם נגיעות עכשיות. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית, קינוח והפתעות. כפתיח יוגשו קלמארי צרובים על קרם חציל לבן. בראשונות לבחירה:  רביולי לובסטר ובצלי שאלוט מקורמלים בקציפת ביסק סרטנים ; סביצ'ה אינטיאס עם שום סגול קונפי, צנונית וזרעי שומר בוינגרט ליצ'י ועוד. בין המנות יוגש סורבה קסיס ולעיקרית יוצע לבחור בין טורנדו רוסיני, מדליוני לובסטר או פילה דג הליבוט. עם הקינוח יוגש כרמל ברוט

 

המחיר לסועד: סבב ראשון 19:00 עד 21:00 200 שקלים ולסבב שני 21:00 עד חצות+ 250 שקלים

 

הרובע השישי. ז'בוטינסקי 10 (ליד כיכר המדינה), תל אביב. להזמנות: 03-696-8581

 

שיין אנד שארפ ו-"יום צ'ה" | תל אביב

מנות ספיישל חגיגיות במסעדת שיין אנד שארפ ומסעדת יום צ'ה האסייתית. יענקל'ה שיין, השף, המסעדן ומאסטר הבשרים חוגג סילבסטר עם הרבה מנות ספיישל,אווירה שמחה ותפריט יינות חגיגי ומשמח.

 

בשיין אנד שארפ יוסיפו לתפריט הערב מנות חגיגיות כצלחת בשרים וגבינות עם מורטדלה איטלקית, סלמי מילאנו, רוסטביף עגל חלב ושתי ברוסקטות קלאסיות עם עגבניות ובזיליקום (120 שקלים) לצד התפריט הרגיל.


במסעדת יום צ'ה האסייתית יציעו לסועדים מנות ספיישל רבות כביסק עם טום יאם ודים סאם או מנת לחמניית באו במילוי ברווז פריך.

 

  • שיין אנד שארפ, רח' יגאל אלון 65, תל אביב. טלפון: 03-5364755.
  • יום צ'ה, רח' יגאל אלון 65, תל אביב. טלפון : 03-5364762.

 

 (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)

 

פיצרוי | תל אביב

במקום יוצע תפריט זוגי, בערב שכולו בסימן רומנטיקה. התפריט כולל מנת פתיחה, מנת ביניים, עיקרית קינוח ובקבוק יין במחיר של 260 שקלים לסועד (מ-18:30 עד 20:30) ו-290 שקלים (מ-21:30 ועד לסגירה). בין המנות: מרק לפתיחה, סשימי אינטיאס, סלט סלק ולחמניית באו עם בשר לבן או עם פטריות שינוקי ודלעת מעושנת לראשונות. למנות הביניים יוגשו פלמידה עם קרם ארטישוק ירושלמי וסוכריות פסטה שחורות ממולאות בבשר סרטנים. לעיקריות: סינטה טלה ותבשיל עדשים שחורים או טורטליני תירס ופורצ'יני.

 

  • פיצרוי. רחוב הירקון 136, תל אביב. 03-5206100  

 

דלאל | תל אביב

כאן יחגגו את ליל הסילבסטר 31.12.13 עם תפריט חגיגי לערב שיצר השף גולן גורפינקל (אין תפריט במחיר קבוע ויש בחירה), והשמפניה תימזג כיד המלך. בין המנות - מרק תירס מוקצף שרימפס קריסטל בחמאת כורכום, פופקורן ושמן כוסברה, ריזוטו ארטישוקים צלויים עם חמאת פרמזן וחזרת לבנה, ניוקי בשר סרטנים פול ירוק, קציפת לבנה וביסק, טרין לחי בקר שקדי עגל, תפוחי אדמה קונפי, קרם סלק וחזרת, פילה בקר פולנטה, פטריה צלויה וציר בקר ויין אדום, צלעות טלה קרם גזר וסלט גזרים חם ועוד.

 

  • דלאל. שבזי 10, נווה צדק, תל אביב.  03-5109292

 

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

 

קיטשן מרקט | תל אביב

כאן פותחים את השנה האזרחית החדשה עם תפריט ייחודי בניצוחו של השף יוסי שטרית, במחיר של  350-450 שקלים לסועד( 18:00-21:00),ו450-550 שקלים לסועד בין השעות 21:30-00:00. בין המנות: crab cake עם קולרבי כבוש, פטריות שימאג'י, חצילים ותפוזים, סלקים ורודים צלויים בסירופ אגבה עם קרם ברולה, ברבוניות צלויות עם טפנד צנוברים, קישואים ופרחי קישוא; קונפי ברווז קריספי עם לפת, פרחי דלעת וגרעיני דלעת מסוכרים ועוד.  

 

  • קיטשן מרקט. האנגר 12, נמל תל-אביב. 03-5446669  

 

 (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
 

 

רוקח 73, רוקח ים ורוקח יבשה | תל אביב

את חגיגות הסילבסטר חוגגות המסעדות של אייל לביא עם מנות צרפתיות קלאסיות.

 

ברוקח 73 תוגש מנה ראשונה ועיקרית במחיר של 290 שקלים לסועד (19:00-21:30) ו-350 שקלים בין השעות 21:30 עד לסגירה. בין המנות: אספרסו סרטנים בשמנת וברנדי או מילפיי שרימפס וקרמשניט סרטנים מוקצף לפתיחה, קרואסון שקדים במילוי שקדי עגל צרובים או קרם ארטישוק ירושלמי או קוקטייל ג'מבו שרימפס עם סלסת אבוקדו לראשונות ; פילה וולינגטון עם בצק עלים פריך או דוקסל פטריות, חזה אווז מעושן ורוטב דמיגלאס; פנשה של שרימפס, קלמארי ומולים עם ניוקי תפוחי אדמה, ערמונים ורוטב מרינייר ועוד מגוון מנות חגיגיות (בהזמנה מראש יהיה ניתן להזמין מנה צמחונית).

את הארוחה כולה ילווה תפריט שמפניות מיוחד ומופע קסרט ושנסונים צרפתיים של הזמרת נוגה מורג.

 

ברוקח שוק ורוקח ים יחגגו את השנה החדשה עם תקליטן ויגישו תפריט מיוחד ב-195 שקלים לסועד שכולל מנה ראשונה, עיקרית, קינוח, כוס קאווה או סנגרייה ושתייה חמה.

 

בין המנות שיוגשו ברוקח ים: מנת פתיחה של קפוצ'ינו סרטנים בשמנת וברנדי או קפוצ'ינו דלעת. במנות הראשונות ניתן יהיה לבחור בין תמנון צרוב על הפלנצ'ה עם פטאטאס בראוואס ועוד. בעיקריות ניתן יהיה לבחור בין פאייה פירות ים או בויאבז עם שרימפס קלמרי ומולים בציר דגים או סנייה של פילה דג עם חציל צלוי. לקינוח יוגש מלבי עם קוביות לוקום.

 

בין המנות שיוגשו ברוקח שוק: קפוצ'ינו סרטנים, טונה אדומה עם זוקיני, סלק ופומלה ועוד. בעיקריות ניתן יהיה לבחור בין פילה דג, פרוסות פילה עגל עם עלי רוקט, ויניגרט בלסמי ופרמזן ועוד. לקינוח: טירמיסו או גלידת וניל עם קוביות וואפל פריך, קרמל טופי, גנאש שוקולד ואגוזי לוז.

 

  • רוקח שוק, האנגר 12, נמל תל אביב. 03-7162757 
  • רוקח ים, שוק הנמל ביפו, הנגאר 1, יפו. 03-6294141
  • רוקח 73, רוקח 73, תל אביב. 03-7448844 

 

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

 

הכובשים | תל אביב

ביסטרו הכובשים יחתום את חגיגות ה-5 למקום בערב הסילבסטר עם ארוחה חגיגית הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-120 שקלים לסועד וקאווה חופשית כל הערב. בין המנות: סביצ'ה דג ים או סלק אדום אפוי על מצע פורטובלו צלויה וגבינת מור עם רוטב בלסמי או קרפצ'יו פילה בקר לראשונות.

 

בין המנות העיקריות לבחירה יוגשו ניוקי ברוטב ירקות ושמנת, קדירת בשר ביין וירקות שורש על מצע פירה או אורז, שווארמת עוף הודית עם שעועית ירוקה, בצל וקישואים בקארי ירוק וחלב קוקוס על אורז לבן ועוד.

 

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

 

בנוסף יוגשו במקום שני ספיישלים זוגיים ב-240 שקלים הכוללים מיקס בשרים זוגי (פילה, פיקיניה, נתח קצבים, ונקניקייה איטלקית) בתוספת מיני תפוחי אדמה וערמונים או פאייה זוגית של מבחר דגים עם אורז, ירקות וזעפרן.

 

  • ביסטרו הכובשים, כובשים 48 פינת נחמיה, תל אביב. 03-5108555

 

משק ברזילי | תל אביב

במשק ברזילי חוגגים את השנה האזרחית החדשה עם ארוחת טפאסים טבעונית, מבחר קוקטייל, יין, שמפניה והרכב ג'אז של עמוס הופמן, במחירים שנעים בין 18- 42 שקלים למנה.

 

בין המנות: פוקצ'ת עשבי תיבול, פוקצ'ת גרעינים, פוקצ'ת טחינה פטריות ועגבניות ואנטי פסטי ירקות כתומים במנות הקרות. ובין המנות החמות ניתן יהיה לבחור בין מרק ארטישוק ירושלמי, טמפורה ירקות עם רוטב מיסו מתוק, דים סאם מקמח מלא ממולאים בעלים ברוטב סויה יוזו ועוד. לקינוח יוגשו שוטים של קרם קשיו ושוקולד, קרם קשיו ובננות, קרם קשיו וחלבה , טפיוקה ומיני קרמבל.  

 

  • משק ברזילי, אחד העם 6, נווה צדק, תל אביב. 03-5166329

 

קורדיליה ונועה | מתחם השף ניר צוק | יפו

במסעדת קורדליה של השף ניר צוק ביפו יחגגו את הסילבסטר עם תפריט ספיישל חגיגי הכולל שש מנות, במחיר של 290 שקלים לסועד. בין המנות: מתאבנים מהים או מקרון כבד אווז או מרק פטריות שחורות או פילה דג ים ברוטב שרימפס, או פילה בקר וולינגטון.בנוסף יוגשו גם חמישה קינוחים קטנים וצבעוניים.

 

 (צילום: טלי דולין) (צילום: טלי דולין)
(צילום: טלי דולין)

 

בביסטרו נועה של השף ניר צוק יקבלו את פני השנה החדשה עם ארוחה בסגנון צרפתי-כפרי, במחיר של 180 שקלים לסועד. בין המנות: מרק שעועית עם דוקסל שמפיניון וכמהין אוגבינה כחולה וסלק ברוטב בורדו לפתיחה, מגש שרקוטרי צרפתי וסלט עלים עם רייט, פטה כבדים, פטה כפרי, קורנישון, חרדל וסלמי משובח למנות ביניים. ובין המנות העיקריות לבחירה יוגשו קדירת עגל וערמונים או תבשיל ים בנוסח מארסיי או רביולי סלמון מעושן.

לקינוח: טארט טאטן קלאסי עם קרם פרש וקצפת.

 

  • מסעדת קורדליה, הצורפים 14 יפו. 03-5184668
  • ביסטרו נועה, הצורפים 14 יפו. 03-5184668

 

הרברט סמואל | תל אביב

במסעדת 'הרברט סמואל' יחגגו את ערב הסילבסטר עם תפריט חגיגי שנבנה  לערב זה. התפריט כולל מנה ראשונה + מנת ביניים + מנה עיקרית + לחם במחיר של 350-400 שקלים לאדם. דוגמאות למנות שיככבו בתפריט: טונה בנוסח הרוצח, קלמרי כיכר השעון, צלעות טלה רושפלד 2014, שרימפס בלקני, שקדי עגל קפלטי ופילה דג. קיימות גם ורסיות של מנות צמחוניות וטבעוניות. בנוסף לארוחה החגיגית, יינתנו מתנות והפתעות כמיטב המסורת של המסעדה.

לפרטים נוספים והזמנות: 03-5166516, קויפמן 6 תל אביב.

  

האחים + קרפצ'יו בר | תל אביב

במסעדות האחים והקרפצ'ו בר הסמוכה לה יציינו את ערב השנה החדשה עם ערב במחירים סיטונטיים במהדורה מיוחדת ומבעבעת. מחירים לדוגמה: שמפניה דרפייה  168.51 לבקבוק חצי, 43.58 לכוס; קאווה החל מ 13.57 שקל לכוס, ו-69.35 לבקבוק; צ'ייסר וודקה קטל וואן 13.12 שקל; קוקטיילים ב-16-25 שקל; שמפניה דרפייה רוזה ב-245.30 לבקבוק ועוד.

 

בנוסף, יציעו המסעדות מעבר לתפריט הרגיל מגוון מנות מיוחדות כפאטה דה קומפן עם מחמצים; טרטר פילה בקר מקומי בתיבול ישראלי; קרפצ׳יו דג ים עם תותים בבלסמי לבן ובזיל סגול; ותותים בקצפת וניל ועוגיות קנטוצ׳יני ואילו באחים יגישו פילה בקר מקומי בגריל פחם עם גראטן שורשים ודמי גלס; ברוסקטה של אונטריב בצליה איטית מעל פחם עם פסטו כוסברה; ברוסקטה פורקטה ממולאת בגרדת תפוז, עלי זעתר ושום עם ארוגולה ורוטב חמוץ חריף, ועוד.

 

  • האחים. אבן גבירול 12 תל אביב, 03-6917171
  • קרפצ'יו בר, אבן גבירול 8 תל אביב, 03-6098118

 

קימל | תל אביב

השף שאול בן אדרת חוגג את פרוץ השנה החדשה בארוחת סילבסטר חגיגית במסעדת קימל ומציע ארוחה מלאה לבחירה מתוך תפריט ספיישלים בניחוח צרפתי כפרי, קאוות ומתוקים. בשעת חצות זיקוקים ובלונים נופלים מהתקרה. בתפריט: מנות ראשונות מרכזיות לשולחן לצד פוקצ'ה כקפוצ'ינו סוגי פטריות, סלט אנדיב , ואגס מקורמל ; סלט סוגי עגבניות עם קרוטוני פיקורינו וקשקבל ; סשימי לוקוס עם גוואקמולי ; רביולי גבינת עיזים ופטריות ממולאות בכבד אווז ברוטב פורט תאנים ושזיפים. אחריהן תעלה עיקרית אחת לבחירה כאנטרקוט, פילה בס צלוי ועוד ולקינוח - צלחת קינוחים אישית ותה וורדים לואיזה. המחיר כולל כוס שמפניה

וכוס שתיה קלה אחת לסועד.

 

המחיר: 19:00-21:30 – 220 שקלים לסועד, 22:00-חצות – 320 שקלים לסועד

 

קימל. השחר 6, תל אביב. 03-5105204

 

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

  

הסוכה הלבנה | תל אביב

מסעדת הסוכה הלבנה תחגוג את הסילבסטר עם ספיישלים מיוחדים, רקדנית בטן אורחת ודי ג'יי שינגן לאורך כל הערב. בתפריט ספיישלים שיוגשו לצד מגוון סלטים טריים, לחם הבית ותוספת של תפוח אדמה אפוי בתנור. בין הספיישלים: סי-באס אפוי במלית פירות ים ורוטב שמנת, פלטת אוייסטרים, לובסטר עם פירות ים ושום, פלטת סרטנים כחולים אפויים ברוזמרין ושום, לובסטר עם פירות ים ברוטב חמאה ושום וכן פלטת פירות ים : שרימפס, קלמרי, מולים סרטנים, שיפודי שרימפס ודגים קטנים על הגריל ב-299-499 שקלים.  

הסוכה הלבנה- נמל תל אביב- יורדי הסירה 1 (האנגר 4 נמל תל אביב). 03-5464747

 

ויקי כריסטינה | מתחם התחנה, תל אביב

בערב הסילבסטר, כמיטב המסורת יחגגו במסעדת הטאפאס ובר היין ויקי כריסטינה, את תחילת 2014 בחגיגה ספרדית עם מוזיקה חיה שתלווה בנגנים ספרדיים ורקדניות פלמנקו. בצד הקולינרי תציע המסעדה מבחר מנות טאפאס חגיגיות שהורכבו  לערב השמח, המנות המיוחדות יוגשו לצד יין ירדן רוזה ברוט של יקבי רמת הגולן אשר יוצע במחיר מיוחד. לכבוד חגיגות הסילבסטר תוצב באופן מיוחד עמדת שידור של רדיו 102 fm אשר תעביר את שידור הערב היישר ממתחם המסעדה.

 

ויקי כריסטינה, התחנה נווה צדק 03-7367272 בתיאבון ולחיים!

  

ברטי | תל אביב

מסעדת ברטי, בניצוחם של השפים רועי ענתבי ואור ברי, חוגגת את ערב השנה החדשה בארוחת טעימות בהשראת המטבח הלבנטיני מזרח ים תיכוני.  בערב הסילבסטר תוגש ארוחת טעימות בת 6 מנות שתוגש בנוסף לתפריט הרגיל של המסעדה. בין המנות: אוייסטרים גילארדו בירה והדרים, קלסונס "קינג קראב", פילה בקר צרוב בתבלינים ועוד. בנוסף יוגשו מגוון קוקטיילים מבעבעים. המחיר: 350 שקלים לסועד.

 

המלך ג'ורג' 88 תל-אביב 2512950 072

 

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)
 

 

סושיאל קלאב | תל אביב

בסילבסטר מגיש השף מיכאל גרטופסקי תפריט מיוחד שיוצע לצד תפריט יינות מבעבעים. לכל אורח יוגש קוקטייל ייחודי שנרקח לטובת הערב. על המוזיקה יופקד די.ג'יי ואת הערב יסיים נשף מסכות. בתפריט - מנות פתיחה יוגשו למרכז השולחן כפנזרטי וקלמארי על הפלאנצ'ה; אנטרקוט על העצם או פסטה עם שרימפס טריים לעיקרית וקינוחים למרכז השולחן.

הארוחה המוקדמת (בין השעות 19:00-22:00) מאפשרת לקהל ליהנות מארוחת סילבסטר ומשם להמשיך לחגוג במסיבה ברחבה החיצונית. המחיר לארוחה : 260 שקלים, לסבב השני - 360 שקלים לסועד.

 

  • סושיאל קלאב. רוטשילד 45. ת"א. טלפון: 03-5601114

 

אריה - Aria | תל אביב

מסעדת אריה חוגגת את השנה האזרחית החדשה בארוחת שף מוקפדת בסגנון אקלקטי ועשיר. פתיח: כוס שמפנייה לורן פרייה ברוט, ראשונות: -Aria plateau אויסטרים, שרימפס חלוט במי ים וסרטן נהרות, קפוצ'ינו- וולוטה של ארטישוק ירושלמי עם קציפת פורציני וכמהין שחורות, סשימי- פרוסות טונה אדומה עם ויניגרט מנגו, לימון יפני וטרגון, סלט עמלי- סלט של סלקים צבעוניים ועלים ארומטיים, אגוזים מקורמלים וויניגרט שמן אגוזים, נתח קצבים- פרוס rare עם צימיצורי יוזו, כוסברה ושאלוט

 

עיקריות: טורטליני- ממולא בגבינת צאן חריפה ורוקט, עם אפונת גינה מזוגג בחמאת שרדונה, מולים- לינגוויני מולים מאסמן עם כוסברה בצל ירוק וג'ינג'ר, סטייק טונה- צרוב במחבת עם agrodolce עגבניות לחות ושאלוט, אנטרקוט צרוב בשומן של עצמו עם בורדולז חרדל דיז'ון, חזרת לבנה, פילה בקר זוגי- 500 גרם של פילה בקר עם תוספות, קינוח זוגי לבחירה: מוס שוקולד חם עם קרם שוקולד לבן וניל וגלידת קפה, בבה או רום תפוז מרציפן עם תות טרי, טארט תפוחים וקסיס עם גלידת וניל ויסקי.

 

המחיר: 330-400 שקלים

 

אריה. נחלת בנימין 66, תל-אביב. טלפון 03:5296054

 

 

טרומפלדור 10 | רמת השרון

את הערב יפתחו האורחים עם קוקטייל חורפי חם ו-3 מנות ראשונות לזוג: טרין כבד אווז עם ג'לי יין אדום ותותים; קרפצ'יו תמנון, דג ים עם מלח ים, צ'ימיצ'ורי ועלי מיקרו; ונתח חציל על הגריל עם פסטו, סלסת עגבניות, צ'ילי ורוקט.

 

למנה עיקרית יבחר כל סועד באחת מהמנות הבאות: שוק אווז בבישול איטי עם יין אדום, כרישה, פטריות יער, כוכב אניס ודבש, ברוטב תפוזים, על פירה שורשים; פאייה פירות ים עם שרימפס, קלמארי, מולים, סקאלופ, אורז, זעפרן ,ירקות וחזה אווז; דג ים אפוי בתנור עם ירקות עונה צלויים ברוטב הדרים; או אנטריקוט מיושן על העצם (מנה זוגית).

 

בתום הארוחה תוגש צלחת טעימות קינוחים לזוג עם שתייה חמה. המחיר - 200 שקלים לאדם בסבב הראשון ו-240 בסבב השני.

 

  • טרומפלדור 10 . טרומפלדור 10, רמת השרון. 03-5404072

  

טאטי לופט וטאטי | יהוד וגבעתיים

בשתי המסעדות ייהנו הסועדים מתפריט ספיישל לכבוד השנה החדשה, במחיר של 140 שקל לסועד. בין המנות: ביסק לוקוס וקציפת טרגון, צלעות טלה בקרם ארטישוק ירושלמי, קנלונה פירות ים, ניוקי ערמונים עם בשר עגל נימוח ופנקייק פורצ'יני וכבד אווז. לצד הארוחה תחולק לסועדים שמפנייה על חשבון הבית לאורך הערב.

 

טאטי גבעתיים | דרך השלום 53 | 7315880 – 03

טאטי לופט יהוד | אברהם גירון 3, יהוד | 5392500 - 03

 

 

כרמים | סגולה

סהר רפאל השף הראשי של מסעדת כרמים, מתמחה בפסטות, רטבים ובמטבח האיטלקי. בסילבסטר יגיש תפריט מיוחד שיצר לערב עם קרפצ'ו פילה בקר, ריזוטו שקדי עגל ופטריות אנוקי , סטייק אנטרקוט צלוי בגריל בליווי מח עצם ורוטב פלפלת יין אדום, לובסטר שלם בבישול קלאסי ועוד. אין מחיר קבוע וההזמנה היא מהתפריט המיוחד.

 

  • כרמים. מושב סגולה. 08-8505859.

 

קיוטו | הרצליה

בקיוטו הרצליה חוגגים את הסילבסטר עם מנות ספיישל מפנקות בסגנון יפני, מפנקים באלכוהול, מחלקים הפתעות, וכמובן שלא שוכחים את אלו שחוגגים בבית.

לצד מנות הספיישל תוכלו ליהנות מתקליטן, ומקאווה חינם בשעה 00:00. וההפתעה הגדולה של הערב: לקראת חצות מספר סועדים יזכו בשובר גיפט כארד המקנה ארוחה זוגית, שהוחבא מתחת לאחד הכיסאות. מי שמעדיף לחגוג את השנה החדשה בבית באינטימיות, מסעדת קיוטו לא שוכחת אתכם ומעניקה הטבה במשלוחים טייק אווי.

 

  • קיוטו. שנקר 7, הרצליה. 09-9587770

 

 (צילום: יוגב עמרני)
(צילום: יוגב עמרני)
 

 

יס פלאנט | ראשון לציון

מתחם הקולנוע יס פלאנט ראשון לציון, פותח את השנה האזרחית החדשה בבילוי מהסרטים במתחם ה- VIP היוקרתי. הצעת האירוח כוללת ארוחת גורמה אקסקלוסיבית בטרקלין ה – VIP בה יוגש תפריט סילבסטר חגיגי הכולל מנות שף חלביות , שמפניה איכותית וקינוחים מפתיעים ואחריה הקרנת סרט ממבחר שוברי הקופות העכשוויים. לקראת חצות תיערך הרמת כוס שמפנייה לכבוד השנה האזרחית החדשה.

 

מוזה בהר | שורש

חגיגות הסילבסטר החליטו לערוך במקום מסיבה עם די.ג'י, תפריט פינגר פוד של מסתובבים עשיר , תפריט אלכוהול וכל זה במחיר של 250 שקלים לאדם. תפריט הפינגר פוד של החגיגות יכלול את המנות מיני שיפודי בקר, מוס חצילים, כדורי ארונצ'יני, קרוסטיני פטה כבד, שזיף ממולא בשר וקשיו, גלילת קרפצ'יו וקרם חזרת, טבעות קלמארי מטוגנות, פיסלדייר - בצק עלים זיתים ואנשובי, סלמון כבוש תפוז ושומר, כנפי עוף בצ'ילי ודבש, שוט מרק אפונה, שרימפס עטוף בקדאיף, שיפוד פרי העונה וגבינת מוצרלה, מיני שווארמה, פיש אנד צ'יפס וגיוזה עוף. המבלים יוכלו לשתות ללא הגבלה מתתפריט סילסבטר הכולל יינות לבנים ואדום מיקבי הרי יהודה.

 

  • מוזה בהר, מושב שורש. טלפון: 02-6246897

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים