שתף קטע נבחר
 

בול לחורף: מרק רטטוי צבעוני עם פוזילי

מלא ירקות, פסטה ואם רוצים גם טעם פיקנטי אפשר להוסיף אפילו רוטב טבסקו. מתכון למרק רטטוי צבעוני עם פסטה שיחמם לכם את הלב בימים הקרים של השנה - ולא רק בהם

מרק רטטוי עם פוזילי

 

הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין, צילום: ירון אורבך, עריכה: יואב גרשון

הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין, צילום: ירון אורבך, עריכה: יואב גרשון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

מצרכים

1 חבילה פוזילי ברילה, מבושלת לפי הוראות יצרן

2 צנצנות רוטב עגבניות עם בזיליקום, ברילה

1 חציל קטן חתוך לקוביות

1פלפל אדום חתוך לקוביות

1פלפל ירוק חתוך לקוביות

1פלפל צהוב חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

6 שיני שום פרוסות

1 בצל חתוך לקוביות

מעט תימין/אורגנו, טרי/ יבש

1/4 צרור בזיליקום טרי קצוץ

1/4 כוס שמן זית

2-3 כוסות מים

מלח לפי הטעם

מעט טבסקו (לא חובה)

פרמזן (לא חובה)

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

מרק ירקות מנצח דל כולסטרול

הוא שהבטיח לי חורף חם: 3 מרקים

מר מרק: מיטב מתכוני המרקים

 

 (צילום: ירון אורבך) (צילום: ירון אורבך)
(צילום: ירון אורבך)

 

אופן הכנה

מטגנים את קוביות הירקות בסיר עם מעט שמן זית כחמש דקות. מוסיפים לסיר את רוטב העגבניות והמים, מתבלים בתימין ואורגנו ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות (עד לריכוך הירקות). מתבלים (אפשר עם טבסקו), טועמים ומשפרים טעם.

 

הצעת הגשה

יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ והפוזילי המבושל. ניתן לתבל בגבינת פרמזן מגורדת.  

 

הידעתם?

אם רוצים להגיש את המרק גם למחרת, יש לבשל את הפסטה בנפרד ולהוסיף אותה ישירות לצלחת ההגשה, וזאת כדי שהפסטה לא תגיע למצב של בישול יתר.

 

המתכון הוכן על-ידי השף יניב פרטוש-תמיר, "ברילה"


פורסם לראשונה 26/12/2013 13:56

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון אורבך
מרק רטטוי צבעוני עם פוזילי
צילום: ירון אורבך
מומלצים