שתף קטע נבחר

 

פסיפס הסושי הגדול בעולם: עבור ההומלסים

20,647 חתיכות סושי על משטח מקורר של 37.57 מטרים רבועים - זהו פסיפס הסושי הגדול בעולם שהוכן על ידי 100 שפים בהונג קונג ושבר שיא גינס. צפו

הקומבינציה הגדולה בעולם: יותר מ-100 שפים התאספו אתמול (יום ד') בהונג קונג כדי ליצור את פסיפס הסושי הגדול ביותר בעולם על משטח של 37.57 מטרים רבועים ולקבוע שיא גינס חדש.

 

עוד חדשות בעולם:

"שוטרים וכבאים מה-11.9 זייפו נכות נפשית"

נשות קניה אומרות לא לסקס תמורת דגים

תיעוד: רגע פיצוץ מכונית התופת בדאחייה

 

פסיפס הסושי הגדול ביותר שהוכן היום מכיל 20,647 חתיכות סושי המכילות סלמון, טונה ועוד 8 סוגים של רכיבי מזון. הפסיפס שבר את השיא הקודם שנקבע בספטמבר 2013 על ידי חברה נורבגית, שגודלו נאמד ב-31.59 מ"ר.

צפו בהכנת פסיפס הסושי הגדול בעולם    (רויטרס)

צפו בהכנת פסיפס הסושי הגדול בעולם    (רויטרס)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

ההכנות בעיצומן (צילום: AP) (צילום: AP)
ההכנות בעיצומן(צילום: AP)
 (צילום: רויטרס) (צילום: רויטרס)
(צילום: רויטרס)

10 שנים לתאגיד המזון שאחראי על האירוע (צילום: AP) (צילום: AP)
10 שנים לתאגיד המזון שאחראי על האירוע(צילום: AP)

הקומבינציה הגדולה בעולם (צילום: רויטרס) (צילום: רויטרס)
הקומבינציה הגדולה בעולם(צילום: רויטרס)

 (צילום: רויטרס) (צילום: רויטרס)
(צילום: רויטרס)

 (צילום: AP) (צילום: AP)
(צילום: AP)

כדי לשמור על טריותו של הסושי, התהליך כולו הושלם על משטח החלקה שהטמפטורה בו כוונה למינוס 4 מעלות צלזיוס. על שבירת השיא אחראית החברה איטאצ'ו סושי, כחלק מקבוצת "טעם יפן", תאגיד המזון היפני שממוקם בהונג קונג שחגג את 10 שנות קיומו.

 

בתום האירוע, הוזמנו אזרחים לטעום מהסושי בחינם, והשאריות נארזו וניתנו לעמותה הפועלת

למען דרי הרחוב ולמרכז תמיכה במשפחות במחוז קולון שבהונג קונג. האירוע אורגן על ידי איטאצ'ו סושי יחד עם שני ארגונים נוספים.

 

"בנוסף לסושי שחילקנו לאנשים רבים, השאר יחולק לדרי רחוב. אנחנו מקווים שהסושי יחמם אותם משום שמאוד קר בחוץ", אמר צ'נג ווייטאו, מנכ"ל קבוצת "טעם יפן".

 


פורסם לראשונה 08/01/2014 22:47

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רויטרס
מכינים סושי על משטח שהטמפרטורה בו היא מינוס 4 מעלות
צילום: רויטרס
מומלצים