הפטיש של הפטוש: סלט צבעוני וקליל
מחפשים איך לגוון את סלט הירקות? אבי לוי ("המוציא") מכין סלט פטוש בסגנון מזרח תיכוני עם קוביות לחם דגני קלות של מאפית ברמן והרבה דברים טובים
סלט פטוש עם קוביות לחם
המרכיבים ל-4 מנות:
1/2 כוס עלי רוקט
1/2 כוס נענע
1/2 כוס עלי בייבי
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים
1/2 כוס קוביות של דגני קלות, קלויות בתנור עם מעט שמן זית, פלפל ומלח
לרוטב:
2 כפות דבש
1 כפית מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים יחד עם הרוטב ומניחים את קוביות הלחם מעל.
- המתכון באדיבות מאפית ברמן והשף אבי לוי
- מוצרים נוספים של מאפית ברמן ניתן למצוא באתר
סלט פטוש
צילום: דן פרץ
אבי לוי
צילום: דן פרץ
מומלצים