שתף קטע נבחר

 

"בישלתי לאנשים עם יותר כסף מאלוהים"

העבודה עם אמריקנים שמשלמים אלפי דולרים לבקבוק יין, החזרה לישראל בשביל לטפל באביו החולה והניסיון לעבור מהייטק לבישול - אורון פרנקו, שהודח מ"משחקי השף", מספר על המסלול שעבר לפני התוכנית

אורון פרנקו היה הבעלים של חברת קיייטרינג פרטית בניו יורק, אבל נאלץ לסגור את העסק המצליח ולשוב לישראל בעקבות מחלת אביו. שנתיים אחרי, כשהוא בכלל עוסק בהייטק, מצא את עצמו ב"משחקי השף", ואתמול (א') הוא הודח מריאליטי הבישול - דווקא במשימת הגורמה.  

 

את הרגעים הקשים מהטיפול באביו, שנפטר מהמחלה, הוא משתדל לשים מאחור, כדי לנסות ולשוב לעולם הבישול."עברתי משבר אישי עם המחלה של אבא שלי", הוא מספר,  "הייתי שמונה שנים בחו"ל לפני שהוא חלה, אז היה הרבה זמן שהופסד. ויתרתי על העבודה והייתי צמוד אליו בארץ משהו כמו שמונה חודשים. אתה חייב להתחזק".

 

בעקבות ההדחה חבריך לנבחרת של מושיק רוט בכו.

 

"האמת שלא ידעתי שזה קרה, ראיתי  רק את זה רק אתמול ומאוד התרגשתי. לא חשבתי שהתגובה שלהם תהיה כל כך חזקה ומדהימה".

 

בדיעבד, היית עושה משהו אחר? הרי במשימת ההדחה היית עסוק בעזרה לאחרים.

 

"אולי לא הייתי מבשל את מה שבישלתי אתמול, אבל חוץ מזה לא הייתי פועל אחרת. ככה זה במטבח, עוזרים אחד לשני".

 

עם השף מושיק רוט בתוכנית. "לא מתחרט שעזרתי לאחרים" (צילום: טל גבעוני) (צילום: טל גבעוני)
עם השף מושיק רוט בתוכנית. "לא מתחרט שעזרתי לאחרים"(צילום: טל גבעוני)
 

מה המנה היקרה ביותר שבישלת?

 

"בניו יורק הכסף לא היה מדד, כלומר לא הייתי מוגבל. אנשי העסקים קנו בקבוקי יין ב-1,700 דולר, או נתח בשר ב-500  דולר - אנשים שיש להם יותר כסף מאלוהים".

 

ממי הכי פחדת מהשופטים?

 

"לא חששתי מהשופטים, זה היה יותר עניין של מעמד של כבוד, זה מפחיד בגלל שאתה מכבד אותם ולא בגלל הפחד".

 

מה המתכון הכי טוב שלך?

 

"יש הרבה, אבל אם הייתי צריך לבשל למישהו מאוד מיוחד, הייתי הולך דווקא על טאקו - אוכל רחוב פשוט. זה הכי טעים, יותר מכל דבר מסובך ומורכב שיש".

 

איזה מאכל לא ייכנס אליך למטבח?

 

"חזרת. רק הריח שלה עושה לי לא טוב". 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: טל גבעוני
אורון פרנקו. לא חשש מהשופטים
צילום: טל גבעוני
לאתר ההטבות
מומלצים