שתף קטע נבחר
 

השמפניה של העראק: אניס מבעבע

מה קורה כשלוקחים עראק ומגזזים אותו? אלכסנדרה לוקש יצאה לפגוש לרגל פורים את העראקינו, משקה האניס שהתחפש ליין מבעבע בטעמים

 

צילום: אבי חי עריכה: אוהד פיטר

צילום: אבי חי עריכה: אוהד פיטר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אבי חי
נראה כמו יין אבל לא. ערקינו
צילום: אבי חי
מומלצים