"יש אנשים פחות טובים ממני במשחקי השף"
היא אמנם הודחה מהתוכנית, אבל הביטחון של משי פלר לא נפגע: "נשארו בתוכנית אנשים שאני טובה מהם, ואת זה אני יכולה להגיד בפה מלא". בינתיים היא יכולה להתנחם בעבודה חדשה - אצל השף מאיר אדוני
היית עושה משהו אחרת בתוכנית?
"ההדחה מאוד ביאסה אותי. אני מאוד ביקורתית, התחושה שלי היא שעשיתי מנה מדהימה - ניוקי גבינות - ואני גאה בה. אני שלמה עם מה שעשיתי".
גם עם ההפרעות לנוי?
"כל מה שעשיתי היה כדי לעזור לה, הייתי קצת בהלם שזה יצא ככה".
אף על פי שנפרדה אתמול (ג') מ"משחקי השף" ומהנבחרת של השף מאיר אדוני, פלר בהחלט יכולה לחייך: כפי שהבטיח בתוכנית, אדוני סידר לה מקום עבודה באחת מהמסעדות שלו - "בלו סקיי". "אחרי ההדחה התקשרה אליי המנכ"לית של קבוצת כתית ואמרה לי שמאיר נסער ושהוא רוצה להציע לי עבודה, הפכתי לעובדת מן המניין שם. מאיר שינה אותי, הוא גרם לי להבין שבתחרות אני יכולה להסתכל גם על אחרים, ולא רק על עצמי".
פלר בת ה-24 גדלה בקיבוץ בית אורן ומתגוררת בתל אביב, ומאחוריה היסטוריה של בישול במסעדת "רפאל", מקום קבע של לא מעט אנשי עסקים, פוליטיקאים וכוכבים שמגיעים לישראל. "כשעבדתי שם בישלתי לשמעון פרס, הוא נכנס לחדר הפרטי יחד עם עוד מישהו, לא זוכרת שהיו לו דרישות מיוחדות. גם טום ג'ונס אכל שם ואנריקה, איך קוראים לו - איגלסיאס? אני גרועה בשמות. לא קיבלתי פידבק מאף אחד מהם כי ברפאל המטבח מאוד גדול, אבל לפחות אני יודעת ששמעון פרס אכל מידיי".
מאיפה באה האהבה לבישול?
"אני חושבת שזה משהו שחזק ממני, לא תמיד קל לי להסביר מאיפה זה בא. אוכל זה משהו שאני חושבת עליו כל הזמן. זה משהו שהוא בנשמה שלי. שני ההורים שלי מבשלים, הם גרושים מגיל מאוד צעיר. בתור ילדה אני זוכרת את עצמי גרה יום אצל אבא ויום אצל אמא, בתור ילדה זה היה קשה, אני זוכרת את עצמי לא פעם הולכת בקיבוץ בוכה ומבולבלת, לא יודעת לאן ללכת. אבל תמיד היה מי שכיוון אותי, היום בדיעבד אני יודעת שזה הדבר הכי חיובי שילד יכול לגדול לתוכו. לדעת שאבא שלך נלחם עליך, זה ממש לא מובן מאליו".
מה המתכון הכי טוב שלך?
"פסטה עם רוטב שהוא הכי פשוט, שום שמן זית ועגבניות. אני מאוד את הכיוונים הפשוטים האלה".
מה לא ייכנס אלייך למטבח?
"אני לא מכניסה דברים לא כשרים כי בן הזוג שלי שומר כשרות. וגם שבלולים - פעם אחת הספיקה לי. חוץ מזה אני מכניסה הכל".