בלגיה הקטנה: שבוע הקולינריה הבלגי בת"א
שוקולדים, מולים, דגים כבושים, טוגנים, המלך פיליפ (לא ההוא, השני), וופל וכמובן, הרבה הרבה בירה איכותית - כל אלו יחכו לכם בשבוע הקולינריה הבלגי שמתקיים השבוע בנמל תל אביב
בלגיה זה כאן. אתמול (ג') נפתח בנמל תל אביב 'שבוע הקולינריה הבלגי'. בכל ערב, החל מהשעה 19:00 היום ועד לסוף השבוע, יהפוך שוק הנמל לבלגיה קטנה וקסומה בה יקבלו את פני המשתתפים דוכנים של בירה בלגית שיציעו טעמים מיוחדים של מותגי בירה כמו Leffe ו-Hoegaarden, שוקולדים בלגיים, וופל בלגי ועוד.
עוד מתכונים בערוץ האוכל:
במסגרת הפסטיבל ייהנו האורחים מהשילוב הבלגי בין בירה לאוכל עם מנות כמו קרוסטיני דגים, שיותאמו לבירה מבית שרי הרינג; המבורגרים ונקניקיות ברוטב בירה של דלישס; זיתים בבירה, מגוון רטבים בלגיים ביתיים וחטיפי טוגנים מיוחדים וגם מנת שוקרוט על פסטה עם חרדל וכרוב כבוש.
במסגרת הפסטיבל יקחו חלק גם מסעדות השוק ביניהן מסעדת קיטשן מרקט והשף יוסי שטרית שיארחו את השף הבלגי ויקי ג'ונס (Viki Geunes), ממסעדת t'Zilte בעלת 2 כוכבי מישלן. בארוחות המשותפות, שיתקיימו בימים רביעי (26.3) וחמישי (27.3), תציע המסעדה תפריט מיוחד המשלב מנות של שטרית וג'ונס, שהמשותף להן הוא בישול בבירה.
'שבוע הקולינריה הבלגי יתקיים בין התאריכים 25-27 במרץ, שוק הנמל בתל-אביב.