פדרר גבר על ג'וקוביץ' ועלה לגמר
מונטה קרלו: השוויצרי הכניע את הסרבי 5:7, 2:6 בטורניר החימר ויפגוש את בן ארצו, סטניסלס ואורינקה שניצח את דויד פרר. נולה מתכוון לקחת הפסקה לתקופה מסוימת: "אנוח עד אשר אחלים ב-100%. לא יודע כמה זמן איעדר"
דרבי שוויצרי בגמר מונטה קרלו. רוג'ר פדרר העפיל לגמר טורניר המאסטרס על החימר לאחר שגבר 5:7, 2:6 על נובאק ג'וקוביץ' ובן ארצו סטניסלס ואורינקה ניצח 1:6, 6:7 (3) את דויד פרר.
ynet ספורט ברשתות החברתיות:
אחרי נדנדה במשחקונים הראשונים, רוג'ר פדרר שבר במשחקון ה-11 ועלה ל-5:6 בדיוק בזמן כדי להגיש למערכה. השוויצרי ניצל את ההזדמנות ושמר בדרך ל-5:7 בניצחון למערכה הראשונה.
פדרר שהפגין יכולת נהדרת פתח מצוין את המערכה השנייה ושבר כדי לעלות ל-1:2. ג'וקוביץ' סבל מפציעה טורדנית בזרוע ופדררהשיג שבירה נוספת אשר העניקה לו יתרון מבטיח 1:4 ומשם המשיך לניצחון במערכה, 2:6 ובמשחק כולו.
פדרר העלה את מאזנו האישי מול ג'וקוביץ' ל-16:18 והשיג את ניצחונו השני השנה על הסרבי לאחר שגבר עליו גם בטורניר דובאי.
ג'וקוביץ' הבהיר בסיום המשחק כי לא יצטרך ניתוח לטיפול בפציעה אך מאידך חשף כי הוא מתכוון לקחת הפסקה מטניס לזמן מה. "אני לא יכול לשחק טניס בזמן הקרוב. כמה זמן בדיוק איעדר? אני לא יודע. זה לא בידיים שלי כרגע, אני אנוח עד אשר אחלים ב-100% ואז אשוב".
ואורינקה ופדרר ייפגשו למשחק הגמר מחר (א', 16:00, ספורט 1) כשהמאזן ביניהם עומד על 1:14 לטובת פדרר. הניצחון היחיד של ואורינקה אגב הושג במונטה קרלו, אי שם בסיבוב השלישי של 2009.


