שתף קטע נבחר
 
צילום: shutterstock

חשיפה לגבינה: טיול למחלבת בוטיק

איך מכינים גבינות ומה עושה גבן? אלכסנדרה לוקש הצפינה עד למצפה הימים כדי ללמוד על רגל אחת מה קודם לכל החריצים היפים במקררי הזכוכית של הגבינריות

 

כתבת: אלכסנדרה לוקש, צילום: עידו בקר, עריכה: דפי מקל

כתבת: אלכסנדרה לוקש, צילום: עידו בקר, עריכה: דפי מקל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים