מסעדת טוטו: ירון שלו והשותפים נכנסו למו"מ
שף "טוטו", ירון שלו, הגיע היום לדון ולשאת על המשך דרכו כמנהל המקצועי במסעדת העלית שהביא לפרסומה. גורמים שמעורבים במו"מ: "אם ירצו להוציא את שלו מהמסעדה, יצטרכו שותפיו לשלם סכום גבוה מאד"
אחרי שהודיע שהוא הסמכות הקולינרית העליונה ב-"טוטו", השף ירון שלו הגיע היום למסעדת על מנת לשאת ולתת על המשך דרכו ודרכם של השותפים במסעדה.
עוד מתכונים בערוץ האוכל:
- רביבה מגישה: מדריך עוגות הגבינה לשבועות
- הלאה עם הגבינות! עוגת משמשים לשבועות
- מר גבינה: מבדק העוגות לשבועות
שלו, אחד השפים המצליחים והמסוקרים בישראל, מזוהה באופן מלא עם המסעדה האקסקלוסיבית שבמגדל המוזיאון בתל אביב. הוא נכנס למסעדה לפני 6 שנים והפך אותה לאחת הרווחיות והמוכרות בארץ. שותפיו נכנסו למסעדה לפני כשנה, לאחר שרכשו את חלקו של בעל המניות המרכזי, רועי קפלן, שהיה ממקימי המסעדה.
אתמול (שבת) הודיע שלו דרך חשבון האינסטגרם שלו שהוא עדיין פעיל במסעדה וזאת בניגוד לשמועות שנפוצו על עזיבתו. גורמים שמעורבים במשא ומתן מסרו בנוסף, כי במידה ובסופו של דבר ירצו לקנות השותפים את חלקו של השף במסעדה, הם ייאלצו לשלם, לדבריהם, "סכום גבוה מאד" .
בינתיים, מוסרים גורמים המקורבים לצדדים, המסעדה נמצאת בתפוסה חלקית על רקע עלייתה לכותרות ויתרה מזאת - בימים האחרונים אף נרשמו ביטולים רבים במצבת ההזמנות של המסעדה.
ירון שלו
צילום: מוטי קמחי
מומלצים