10 עובדי מפעל בגליל אכלו דג - ולקו בהרעלה
עובדים במפעל אכלו מנת טונה אדומה לארוחת הצהריים - ומיד החלו לסבול מכאבי ראש, קוצר נשימה ופריחה. הם הובהלו לבית החולים זיו בצפת, שם טופלו בתרופות ובאינהלציות. דיווח על המקרה הועבר למשרד הבריאות
הרעלה בעקבות אכילת דג: עשרה עובדי מפעל בצפון הובהלו לחדר המיון במרכז הרפואי זיו בצפת לאחר שסבלו מהרעלה בשל אכילת דג לארוחת הצהריים. העובדים טופלו ואושפזו להשגחה.
עוד סיפורים חמים - בפייסבוק שלנו
חדשות בריאות נוספות:
הישראלי שנלחם באבולה באפריקה: "כמו סוף העולם"
בעקבות צוק איתן: ביקוש לתרומת זרע לוחמים
דיאטת הפסטה: מהו הסוג הבריא ביותר?
העובדים במפעל באחד מקיבוצי הגליל אכלו בהפסקת הצהריים מנת טונה אדומה בחדר האוכל. תוך דקות ספורות החלו כמה מהם להתלונן על כאב ראש עז וסבלו מקוצר נשימה, מבחילות ומפריחה מפושטת מגרדת - תסמינים המזכירים התקף אלרגיה קשה.
הם פונו מיד לחדר המיון בבית החולים זיו, שם אובחנו כסובלים מהרעלה.
צוות הרופאים החל במתן טיפול אינטנסיבי שכלל אנטיהיסטמינים, סטרואידים ואינהלציות, והעובדים אושפזו להשגחה.
בית החולים יצר קשר עם הנהלת המפעל, שהחלה בבדיקות תוקפו של הדג מול הסוכן המפיץ את המזון והחברה המייצרת. דיווח על המקרה הועבר למשרד הבריאות.
מצבם של העובדים מוגדר כעת טוב ורובם כבר שוחררו לבתיהם.