ראש השנה: מכינים עם הילדים קינוח טרייפל
ראש השנה מגיע, וכולנו עסוקים בהכנות. גם הילדים יכולים לתת כתף, ואפילו ליהנות מזה. ומה יכול להיות יותר מהנה מהכנת קינוח בשילוב קצפת, פירות ועיטורי רימונים, שכיף להכין וכיף לאכול? השף עידו רוטמן עם המתכון
קינוח טרייפל
המצרכים:חבילת בישקוטים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
חבילת פודינג וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
מיני מרשמלו או מיני נשיקות או גם וגם
פירות העונה - תותים, רימונים, פירות יער, ענבים, קיווי, אפרסקים, תאנים.
אופן ההכנה:
מכינים סירופ סוכר: שופכים על הסוכר את המים הרותחים ומערבבים.
מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים למשך שלוש דקות פודינג וניל, חלב ושמנת עד קבלת קרם טעים ויציב.
את הפירות חותכים לקוביות גדולות או חצאים.
מרכיבים את המנה בכוסות גבוהות: מסדרים בתחתית שכבה של בישקוטים טבולים בסירופ סוכר, מעל מניחים כף של קרם וניל, מעט פירות ונשיקות ושוב יוצרים שכבה נוספת עם אותם המרכיבים. מסיימים עם קרם וניל, נשיקות ומעטרים עם הרימונים.
השף עידו רוטמן מתמחה בפיתוח עיסקי וקולינרי של עסקי מזון. מאז הפך לאבא, פיתח עידו גישה לחיבור ילדים ובישול ע"י שילוב של הומור, מתכונים קלילים ובעזרתה של בובת השף לואיג'י. הגישה מאפשרת יצירת זמן איכות בין הורה לילד וערכים לתזונה נכונה