שתף קטע נבחר

 

מקור ההרעלה בטבריה: לא המלונות, אולי בשר בחדרים

משרד הבריאות לא איתר ליקויים משמעותיים במלונות והסיק כי עשרות האורחים נפגעו במהלך ראש השנה משימוש בבשר שנשמר במקררים בחדרים

חקירת ההרעלה ההמונית שפגעה בעשרות אורחי בתי מלון בטבריה במהלך ראש השנה הסתיימה ללא תוצאות. על פי הודעת משרד הבריאות, לא ניתן לדעת באופן חד-משמעי מה הוביל להרעלה. במקביל, הצביעו אנשי המשרד על מוצרי הבשר שאורחים הביאו באופן פרטי כגורם המרעיל, לכאורה.

 

סיוט בחופשה בטבריה: "הקאות ושלשולים"    (צילום: עידו בקר)

סיוט בחופשה בטבריה: "הקאות ושלשולים"    (צילום: עידו בקר)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

במהלך סוף השבוע של ראש השנה פונו עשרות אורחים במלונות "באלי" ו"לאונרדו" בעיר לבית החולים פוריה לאחר שחשו ברע. חלקם אובחנו כלוקים בווירוס מאוד מדבק.

 

משרד הבריאות החל לחקור סיבות אפשריות לאירוע, דגם מזון ובדק את סביבת העבודה על האוכל במלונות, והגיע למסקנה

כי הרעלה מעין זו עלולה הייתה להיגרם כתוצאה מאכילת מוצרי בשר שהוכנסו למלון באופן פרטי ונשמרו במקררים בחדרים.

 

"בבדיקה של המפקחים לבריאות הסביבה במטבח מלון באלי לא נצפו ליקויים הדורשים סגירת המטבח עקב סכנה מיידית ומוחשית לבריאות הציבור", נמסר מהמשרד. "גם בריכת השחייה והג'קוזי נבדקו ונמצאו תקינים". במלון "לאונרדו" נבדק האוכל ונערכה בדיקה לאורחים, אך אלו הסתיימו עם מסקנות דומות. "על פניו, נראה שהבשר הטרי שנשמר במקררים בחדרים (10 מעלות צלזיוס) הוא הגורם", נכתב.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: עידו בקר
בית חולים פוריה
צילום: עידו בקר
מומלצים