מה צריך בשביל להיות שף טוב?
עשרות שפים בינלאומיים מאנגליה, פולין איטליה, בולגריה ומדינות נוספות, משתתפים בקונגרס השפים הבינלאומי שמתקיים השבוע בירושלים. נפגשנו איתם כדי לשמוע מדוע בחרו בקריירה הזו, אילו תכונות נדרשות לדעתם בשביל להיות שף טוב, האם הם משלמים מחירים אישיים ומה זה בדיוק "אבירי השף". צפו
איגוד השפים והטבחים בישראל ערך השבוע בירושלים קונגרס בינלאומי בהשתתפות עשרות שפים מובילים ממדינות שונות בעולם. הגענו למקום כדי לשמוע מדוע בחרו השפים בקריירה זו, מה צריך לדעת כדי להפוך לשף בכל מדינה בעולם, ובאילו תכונות צריך להחזיק לדעתם - כדי להיות שף טוב. צפו בסרטון.
צילום: עפר מאיר, עריכה: תום הנדלר
המשתתפים הציגו בכנס מאכלים מגוונים ומסורות שונות, במטרה לחלוק את הידע הקולינארי של השפים. בכנס השתתפו שפים ממדינות דוגמת אנגליה, פולין, ברזיל, איסלנד, בולגריה, צרפת והולנד. נשיא איגוד השפים והטבחים בישראל, השף לאון מנחם, אמר כי "זו הפעם הראשונה בה מתקיים קונגרס מעין זה בישראל ובכוונתנו להציג למופת את התרבות הישראלית, גם מהפן הקולינרי וגם מהפן התיירותי והתרבותי".
צילום: עפר מאיר
מומלצים