שתף קטע נבחר
 

טעים להיות בריא

נפש בריאה בגוף בריא? הילה וידבסקי, נטורופתית, החליטה לקחת צעד נוסף וגם לבשל למטופלים שלה אוכל שמותאם במיוחד לצרכיהם הבריאותיים. אלכסנדרה לוקש יצאה לבקר אותה וחזרה קורנת מתמיד וגם עם מתכונים

צילום: אסף מגל, עריכה: תמר אברהם

צילום: אסף מגל, עריכה: תמר אברהם

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

צילום: אסף מגל, עריכה: תמר אברהם

צילום: אסף מגל, עריכה: תמר אברהם

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד מתכונים בערוץ האוכל:

 

פשטידת קישואים ואגוזי מלך

 

המרכיבים:

6 קישואים

2 בצלים לבנים בינוני

1 כוס אגוזי מלך

10-12 גבעולי שמיר

1.5 כוס קמח חומוס

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את הקישואים, הבצל, השמיר ואגוזי המלך.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים פנימה את הקמח חומוס, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת קלות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40-50 דקות.

 

 (צילום: נעם נכון) (צילום: נעם נכון)
(צילום: נעם נכון)
 

 

סלט עדשים מונבטות

 

המרכיבים:

3-4 כוסות עדשים שחורות מונבטות

1 גזר

1 גמבה

1/2 חבילת ברוקולי טרי

5-6 צנוניות

חופן עלי נענע

חופן גרעיני דלעת

 

לתיבול:

1 לימון טרי

שמן זית - לפי הטעם

מלח - לפי הטעם

סומק - לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים דק את הירקות ומכניסים לקערה. מוסיפים את העדשים המונבטות ומפזרים מעל גרעיני דלעת.
  2. מתבלים בשמן זית, לימון סחוט, נענע קצוצה ומעט סומק. מערבבים ומגישים.

 

 (צילום: נעם נכון) (צילום: נעם נכון)
(צילום: נעם נכון)

 

קציצות מש ובטטה

 

המרכיבים:

1.5 כוס מש (עדיף מונבט)

1 בטטה קטנה, מגוררת על פומפייה

1 כוס כרוב לבן

1 בצל לבן קטן

3 כפות טחינה משומשום מלא

2 כפות קמח חומוס או קמח כוסמין

1/2 כפית כורכום,

1 כפית מלח

מעט פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את הכרוב, הבצל והמש (במידה ומש לא מונבט - יש לבשל אותו לפני).
  2. שמים בקערה את הירקות, מוסיפים את הבטטה המגוררת ואת יתר המרכיבים ומתבלים בכורכום, מלח ופלפל.
  3. מערבבים ויוצרים מהבלילה כדורים.
  4. מניחים על נייר אפייה משומן קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-20 דקות.

 

 (צילום: נעם נכון) (צילום: נעם נכון)
(צילום: נעם נכון)
 

 

  • המתכונים באדיבות הילה וידבסקי, נטורפתית N.D, משלבת ייעוץ תזונתי וליווי אישי ובעלת מותג לבריאות .  .

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אסף מגל
אלכסנדרה לוקש והילה וידבסקי
צילום: אסף מגל
מומלצים