גביע המדינה: מכבי ת"א - חיפה, י-ם - אילת
הגרלת חצי הגמר קבעה כי הצהובים והקבוצה מהבירה יוכלו להיפגש רק במשחק המכריע על התואר. המשחקים ייערכו בארנה ב-16 בפברואר. גודס: "הכל יכול לקרות"
הגרלת חצי גמר גביע המדינה בכדורסל שנערכה הערב (ג') קבעה כי הפועל ירושלים תפגוש את הפועל אילת ומכבי ת"א את מכבי חיפה. המשחקים ייערכו ב-16 בפברואר באולם הארנה, כאשר הגמר יתקיים שלושה ימים לאחר מכן, ב-19 בפברואר, גם כן בעיר הבירה.
הצהובים שהניפו את התואר בחמש השנים האחרונות, חלפו ברבע הגמר בקושי על פני הפועל ת"א, בעוד הירוקים גברו על גלבוע/גליל. הפועל ירושלים הזדקקה להארכה כדי לנצח בחוץ את מכבי ראשל"צ, בעוד שהפועל אילת, פיינליסטית המפעל בעונה שעברה, ניצחה את ברק נתניה מהליגה הלאומית.
זמן קצר לפני המשחק מול פנאתינייקוס, מאמן מכבי ת"א, גיא גודס, התייחס להגרלת הגביע: "מכבי חיפה קבוצה טובה מאוד. במשחקים כאלה של גביע, שהם נוק-אאוט, אין יתרון בולט לקבוצה כזו או אחרת ובאמת הכל יכול לקרות. נעשה הכל כדי להגן על התואר שלנו, אני מבטיח שנגיע מוכנים".


