התחלה מתוקה לשנה החדשה: גלידת יוגורט ופירות
החגיגות הרשמיות אמנם הסתיימו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך אותן עם הילדים בפעילות נעימה וטעימה אחר הצהריים. השף עידו רוטמן מסביר כיצד להכין גלידת יוגורט בריאה וטעימה - שתעשה לכם התחלה מתוקה לשנה החדשה
הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"
גלידת יוגורט פירות
המצרכים:
1.5 כוסות יוגורט שאוהבים
2 כוסות מלאות בפרי העונה - אפשר להשתמש לדוגמ בתותים, אננס, מנגו, פטל טרי.
1 כף דבש
גביעי גלידה עם בסיס שטוח או כוסות הגשה
אופן ההכנה:
טוחנים את הפרי יחד עם היוגורט והדבש בבלנדר או בעזרת בלנדר יד עד שמקבלים מרקם חלק.
מעבירים לגביעי גלידה קטנים
מקפיאים כ- 6 שעות עד שהגלידה קופאת
הגשה:
אפשר לאכול ככה סתם או לקשט עם קצפת וחתיכות פרי
השף עידו רוטמן מתמחה בפיתוח עיסקי וקולינרי של עסקי מזון. מאז הפך לאבא, פיתח עידו גישה לחיבור ילדים ובישול ע"י שילוב של הומור, מתכונים קלילים ובעזרתה של בובת השף לואיג'י. הגישה מאפשרת יצירת זמן איכות בין הורה לילד וערכים לתזונה נכונה
גלידת יוגורט. קינוח בריא - וטעים
מומלצים