ט"ו בשבט הגיע: מכינים עם הילדים סלט בצנצנת
במקום פירות יבשים - ירקות טריים. במקום בצלחת - בצנצנת. לכבוד ט"ו בשבט מכין השף עידו רוטמן סלט מיוחד - שאין ילד שיסרב לאכול אותו
הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"
סלט בצנצנת
המצרכים:
1 מלפפון
5 עגבניות שרי
1/2 פלפל אדום
3 פטריות
2 כפות חמוציות
3 כפות גבינה צפתית חתוכה לקוביות
3 כפות תירס
נבטים לבנים או חסה פריכה
2 כפות רוטב שאוהבים - אלף האיים, שמן זית ולימון, וינגרט דבש - הכל מתאים!
צנצנת גבוהה
אופן ההכנה:
בתחתית הצנצנת שמים שתי כפות של רוטב
מסדרים את כל הירקות בשכבות עד שמגיעים כמעט עד הקצה.
סוגרים את המכסה
כשרוצים לאכול, פשוט משקשקים ומעבירים לצלחת הגשה
השף עידו רוטמן מתמחה בפיתוח עיסקי וקולינרי של עסקי מזון. מאז הפך לאבא, פיתח עידו גישה לחיבור ילדים ובישול ע"י שילוב של הומור, מתכונים קלילים ובעזרתה של בובת השף לואיג'י. הגישה מאפשרת יצירת זמן איכות בין הורה לילד וערכים לתזונה נכונה
סלא בצנצנת. פשוט לשקשק
מומלצים