שתף קטע נבחר
 

מושלמת לליל הסדר: גלידת יוגורט ופירות

השף עידו רוטמן מצא דרך מפנקת במיוחד לגרום לילדים לאכול פירות ויוגורט - הוא מכין מהם מקפא גלידה צבעוני ובריא ומגיש אותו בגביעי ופל. לקראת ליל הסדר ניתן להגיש את הגלידה בקעריות קטנות והנה לכם קינוח קליל וטעים, שאפשר גם להכין עם הילדים - צפו במתכון המצולם

חג הפסח כבר כאן ועמו האביב. זו בדיוק העונה ליהנות משילוב נהדר של פירות חורף ותחילת הקיץ ולהגישם כחטיף לילדים. את הפירות ניתן לשלב עם יוגורט ולהכין מהם משקה סומוט'י נהדר, או להקפיא ולאכול כגלידה.

 

עוד על תזונת ילדים בערוץ הורים : 

 

 

הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"

הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

גלידת יוגורט פירות

המרכיבים:

1/2 1 כוסות יוגורט שאוהבים.

2 כוסות מלאות בפרי העונה – לדוגמא תותים, אננס, מנגו, פטל טרי.

1 כף דבש

גביעי גלידה עם בסיס שטוח או כוסות הגשה

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את הפרי יחד עם היוגורט והדבש בבלנדר, או בעזרת בלנדר יד, עד שמתקבל מרקם חלק.
  2. מעבירים לקעריות הגשה או לגביעי גלידה קטנים
  3. מקפיאים כ-6 שעות עד שהגלידה קופאת.

 

הגלידה נהדרת סתם כך אך אפשר להגיש אותה עם פירות טריים, דבש או כל תוספת שהילדים אוהבים.

  

השף עידו רוטמן מתמחה בפיתוח עיסקי וקולינרי של עסקי מזון. מאז הפך לאבא, פיתח עידו גישה לחיבור ילדים ובישול ע"י שילוב של הומור, מתכונים קלילים ובעזרתה של בובת השף לואיג'י. הגישה מאפשרת יצירת זמן איכות בין הורה לילד וערכים לתזונה נכונה

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קלילה וטעימה. גלידת יוגורט ופירות
מומלצים