סופה של פלטת הטוגנים על הבר
אתם מגיעים לבר, מזמינים את המשקה האהוב עליכם ואז בא לכם לנשנש משהו לצידו, רק... איך לומר? ההיצע בתפריט נע בין שניצלונים וצי'פס לקבבונים בטחינה. השף כאמל השלמון, מומחה למאכלים לבנונים, הגיע לאולפן ynet לספר איך משנים את התפריט בבר ובראש
פרויקט חדש מנסה לשנות את התפיסה של כולנו, ולהביא סו-שפים נבחרים שיכינו אוכל גורמה עבור ברים, בערבי קונספט שיתקיימו אחת לחודש.
אוכל גורמה לצד הדרינק בבר (צילום: אלי סגל וניר כהן)
שיא הפעילות, פרי שיתוף פעולה בין הבר התל אביבי Zou Bisou לבין חברת הייניקן, יהיה בימי שלישי, אז יהפוך הבר למסעדת גורמה ויוגשו ארוחות אקסקלוסיביות, בהזמנה מראש, ל-100 סועדים בערב בלבד. על הארוחות ינצח בכל פעם שף עולה אחר. את הסיפתח יעשה מחר (ג', 5.5) השף הירושלמי כאמל השלמון, המתמחה בגורמה לבנוני.
אז אם גם לכם נמאס להזמין את אותה פלטת טוגנים ואת הפיצוחים העבשים לצד הבירה או היין, הגיע הזמן לשנות תפיסה ולראות שאפשר לשלב גורמה קליל וזריז לצד המשקה האלכוהולי: חומוס עם אבוקדו, פטרוזיליה ונענע , שושבארק - בצק ממולא בבשר טחון, צנוברים וסומק ברוטב חריף עשוי מעגבניות ושום ועלי גפן במילוי אורז, עגבניות ובצל על מצע תפוחי אדמה וציר לימונים, הן רק חלק מהמנות שיוגשו ביום שלישי בבר התל אביבי. אז שיהיה לרוויה ובתיאבון.
פורסם לראשונה 04/05/2015 13:03
השף הלבנוני, כאמל השלמון בא לחדש לכם בבר
עלי גפן במילוי אורז ועגבניות על מצע תפו"א
צילום: אלי סגל וניר כהן
מומלצים