שתף קטע נבחר
 

צפו: מתכון לפיתה דרוזית ולאבנה לחג

נגיעה גלילית אותנטית לשולחן החג הצבעוני: פיתה דרוזית עם לאבנה ובתוכה שלושה סוגי מילוי. תתפלאו לגלות כמה זה פשוט

פיתה לאבנה

מרכיבי המנה

1 פיתה דרוזית

3 כפות לאבנה

2 כפות של סלסת פיטריות/עגבניות/גרמולטה

 

אופן הכנה סלסת הפטריות

מצרכים

25 גרם פטריות טריות קצוצות (שמפיניון, יער)

15 גרם אגוזי מלך קצוצים

2 כפות שמן זית

1 כף מיץ לימון

מלח ופלפל

 

עוד מתכונים וטעמים מחכים לכם בטעימה מהגליל

דג על החג: מתכון פיש אנד צ'יפס לוהט

טוב לי על הבוקר: פוקאצ'ה וגבינות

רוצים לזכות במארז גבינות מפנק? חידון גלילי

 

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד

אופן הכנת סלסלת העגבניות

מצרכים

20 גרם עגבנייה קצוצה

1 שן שום

1 כפית פלפל צ'ילי

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד.

 

אופן הכנת הגרמולטה

מצרכים

1 כף גרידת תפוז (לא חובה)

5 גרם גרידת לימון

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

5 גרם כוסברה קצוצה

1 שן שום קצוצה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים יחד

חגיגה בשלושה צבעים    (הפקה: אינטרוויזיה)

חגיגה בשלושה צבעים    (הפקה: אינטרוויזיה)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק
פטריות, עגבניות, גרמולטה. חגיגה של צבעים
צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק
מומלצים