צפו: מתכון לפיתה דרוזית ולאבנה לחג
נגיעה גלילית אותנטית לשולחן החג הצבעוני: פיתה דרוזית עם לאבנה ובתוכה שלושה סוגי מילוי. תתפלאו לגלות כמה זה פשוט
פיתה לאבנה
מרכיבי המנה
1 פיתה דרוזית
3 כפות לאבנה
2 כפות של סלסת פיטריות/עגבניות/גרמולטה
אופן הכנה סלסת הפטריות
מצרכים
25 גרם פטריות טריות קצוצות (שמפיניון, יער)
15 גרם אגוזי מלך קצוצים
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל
עוד מתכונים וטעמים מחכים לכם בטעימה מהגליל
דג על החג: מתכון פיש אנד צ'יפס לוהט טוב לי על הבוקר: פוקאצ'ה וגבינותרוצים לזכות במארז גבינות מפנק? חידון גלילי
אופן ההכנהמערבבים את כל המרכיבים יחד
אופן הכנת סלסלת העגבניות
מצרכים
20 גרם עגבנייה קצוצה
1 שן שום
1 כפית פלפל צ'ילי
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
אופן הכנת הגרמולטה
מצרכים
1 כף גרידת תפוז (לא חובה)
5 גרם גרידת לימון
5 גרם פטרוזיליה קצוצה
5 גרם כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים יחד
חגיגה בשלושה צבעים (הפקה: אינטרוויזיה)
פטריות, עגבניות, גרמולטה. חגיגה של צבעים
צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק
מומלצים