שתף קטע נבחר
 

עתיד הקולינריה בישראל - דרך היין

לקראת פסטיבל ירדן וינטאג' 2015 בקצרין, יצאנו לבדוק איך גורמים לעשרות שפים צעירים להגשים את חלומם ולהציג את הדור הבא של הקולינריה הישראלית. "יש משהו בבגרות שלי ושל היקב שנותן לצעירים לבשל ולעשות טעים", אומר השף ארז קומורבסקי, המנהל הקולינרי של הפסטיבל. צפו

 

פסטיבל וינטג' 2015    (הפקה: אינטרוויזיה, צילום ועריכה: עומרי בן שלום, צילומי השלמה באדיבות טופ ליין)

פסטיבל וינטג' 2015    (הפקה: אינטרוויזיה, צילום ועריכה: עומרי בן שלום, צילומי השלמה באדיבות טופ ליין)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 עוד כתבות בנושא

"המטבח הישראלי מרגש אותי": ג'ואן נתן מגיעה לישראל

יין לבן מתאים לגבינות? מדריך משכר

 

פסטיבל ירדן וינטאג' 2015 מתקיים בין התאריכים 13-14 למאי, ביקב רמת הגולן שבקצרין.

לאתר הפסטיבל ולרכישת כרטיסים: באתר  

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים