שתף קטע נבחר
 

יש לי יום יום דג. מתכון לפיש אנד צ'יפס לוהט

המאכל המוכר שהחל כטייק וואי במטבח הבריטי, הפך כבר ממזמן לארוחת גורמה אלגנטית חובקת עולם שאפשר להכין בקלות בבית

מצרכים למנה

200 גר' דג חתוך לרצועות (5 יחידות) של דג בס/מוסר

3 כפות יוגורט עיזים

1 כפית גרידת לימון

מלח, פלפל

100 גר' אטריות קדאיף

25 גר' חמאת עיזים

 

אופן הכנת המנה

משרים את רצועות הדג יחד עם יוגורט העיזים, גרידת הלימון, מלח ופלפל גרוס למשך כ-20 דקות.

מערבבים את איטריות הקדאיף בחמאת העיזים

עוטפים כל רצועת דג באטריות קדאיף

מטגנים בשמן רדוד

 

עוד מתכונים וטעמים מחכים לכם בטעימה מהגליל

רוצים לזכות במארז גבינות מפנק? חידון גלילי

תעביר את הסלט, ומהר! סלט גלילי מנצח

שווה לקום בבוקר: ארוחת בוקר נוסח ראש פינה

ידגדג לכם בגרון (צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק) (צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק)
ידגדג לכם בגרון(צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק)

אופן הכנת הפוטטו

מצרכים

1 תפוח אדמה בינוני מקולף

5 גר' תבלין פילדלפיה

 

חותכים תפוח אדמה לשמיניות, חולטים בשמן ל-3 דקות ומוציאים

מטגנים שוב עד להזהבה ומעבירים לקערת ערבוב

מוסיפים את תבלין הפילדלפיה ומערבבים קלות

 

אופן הכנת רוטב היוגורט

מצרכים

1.5 כפות יוגורט עיזים

קורט סומק

מלח פלפל לפי הטעם

 

מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד

 

אופן הכנת סלט חם 

מצרכים

30 גר' סלק מבושל חתוך לקוביות

30 גר' בטטה חתוכה לקוביות

30 גר' זוקיני חתוך לקוביות

30 גר' לפת חתוך לקוביות

שמן זית

מלח פלפל

 

קולים בתנור את כל המרכיבים יחד עד להשחמה.

 

אופן הגשת המנה

10 גר' קממברט פרוסה (לקישוט על הדג)

5 גר' יוגורט עיזים לשתיה (לקישוט על הדג)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק
פיש אנד צ'יפס, בלי נייר עיתון
צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: קרן ברק
מומלצים