שתף קטע נבחר
 

תיק אוכל לילדים: יצירתיות בארוחת עשר

ארוחת עשר יכולה להיות יצירתית, טעימה ויפה. השף עידן רוטמן עם הצעה מיוחדת במינה לעיצוב תיק האוכל, כי לפני הכול אוכלים עם העיניים ורק אחר כך עם הפה

אם נמאס לילדים מהסנדוויץ' הרגיל הגיע הזמן להפתיע אותם. מי יודע, אולי היצירתיות תגרום להם לאכול בריא יותר ובעיקר להתגאות בתיק אוכל שלהם שנראה מזמין ביותר.

 

עוד בנושא:

חלבון: למה הוא חשוב לבריאות שלנו?

דגני בוקר או ביצה: איזו ארוחת בוקר הכי בריאה לילדים?

מכינים עם הילדים: בייגל גבינות

 

גם אם אתם מאלו שממהרים תמיד בבוקר, אל דאגה, לא מדובר ביצירת מופת, אלא בכמה דקות זריזות ששוות את המאמץ. השף עידו רוטמן מסביר כל מה שצריך, וכמובן תמיד אפשר להוסיף את הנגיעות שלכם שיגרמו לילדים לחייך.

 

הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"

הפקה: אינטרוויזיה צולם ב"בישולים"

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

תיק אוכל יצירתי במיוחד

 

מרכיבים:

3 פרוסות לחם שאוהבים

פרוסת גבינה צהובה

1 ביצה

גבינה לבנה

מלח

1/2 כפית חמאה לטיגון

4 עגבניות שרי צבעוניות

חופן מקלות בייגלה

3 פרחי ברוקולי מבושל

קורץ בצורת תרנגולת

 

אופן ההכנה:

  • טורפים ביצה עם רצועות גבינה צהובה ומעט מלח, מחממים מחבת עם מעט חמאה ומכינים חביתה.

  • קורצים מפרוסות הלחם תרנגולות ומורחים עם גבינה לבנה.
  • קורצים מהחביתה תרנגולות, ומניחים על הלחם עם הגבינה. מכסים עם פרוסה נוספת ומקשטים בכרבולת מעגבניה.
  • בונים בתוך קופסאת האוכל קן ממקלות בייגלה, מסדרים בתוכו עגבניות שרי כביצים ומעל תרנגולות.
  • מסביב מקשטים עם עצי ברוקולי.

 

השף עידו רוטמן מתמחה בפיתוח עיסקי וקולינרי של עסקי מזון. מאז הפך לאבא, פיתח עידו גישה לחיבור ילדים ובישול על ידי שילוב של הומור, מתכונים קלילים ובעזרתה של בובת השף לואיג'י. הגישה מאפשרת יצירת זמן איכות בין הורה לילד וערכים לתזונה נכונה

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קודם כל אוכלים עם העיניים
מומלצים