שתף קטע נבחר
 

צפו: חגיגה איטלקית באולפן ynet

מה כבר אפשר לחדש באוכל איטלקי? מסתבר שלא מעט. לרגל יום חגה של איטליה הגיע לאולפן השף ניצן רז ("אונו") עם שלל מטעמים מיוחדים. ואף מילה על פסטה

צילום: ניצן דרור ויוגב אטיאס

צילום: ניצן דרור ויוגב אטיאס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

מי שלא שוחים עמוק בבריכות הקולינריה, יאמרו כי אוכל איטלקי מתחיל ופחות או יותר גם נגמר - בפיצה ופסטה. מתברר כי כמו בהרבה מטבחים אחרים, גם בזה של המאמא חלו שינויים ותמורות רבות לאורך השנים.

  

את האוכל האיטלקי של השף ניצן רז ממסעדת אונו, כך הוא מעיד על עצמו, לא תמצאו במסעדות ברומא. הפיוז'ן שלו הוא שילוב מיוחד של טעמים שבבסיסם הם איטלקיים, אך מתחשבים ומתמחים גם בחיך של הקהל הישראלי.

 

לרגל יום הרפובליקה של איטליה שחל השבוע, הגיע השף לאולפן ynet עם שלל מנות מיוחדות המבוססות על עגבניות - אך לא רק. בתפריט גם כדור מוצרלה ענק ונימוח, גספצ'ו מיוחד ולא מעט דגים.

 (  ) (  )
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חוגגים באיטלקית. השף ניצן רז באולפן ynet
מומלצים