הכסף שמאחורי המנות הטובות בעולם
בזמן שאתם אוכלים מקושקשת וסלט, בלונדון הוכרזו 50 המסעדות הטובות בעולם. באיזה אופן כסף השפיע על הרשימה הזאת ועל הטרנדים הקולינריים העולמיים?
בשיתוף פעילים
דג מקרל עם מלפפונים חמוצים וביצי בורי, החלק הפריך של הלזניה, טארט לימון מתפרץ, שרימפס מתוקים עטופים בעלים, תמנון בפחם סגול, ברווז ברוטב לבנדר דבש עם תפוחים וכרוב... אלה רק כמה ממנות הדגל של המסעדות הטובות בעולם. מאחוריהן עומדים כמובן הרבה כשרון ועבודה קשה, אבל גם לא מעט כסף. מאיפה הוא מגיע ומי עוד, מלבד המסעדות, מרוויח מהרשימה של סן פלגרינו? היום בכסף עולמי חנה פריזן, יו"ר פעילים ניהול תיקי השקעות, ודיוויד פרנקל, השף של פרונטו.
צילום: אלי סגל וניצן דרור
"המדינה מזרימה כספים לענף המסעדנות"
צילום: shutterstock
מומלצים