שתף קטע נבחר

נעים להכיר: אבטיח אישי ובננת ענק לטיגון

לרגל תערוכת פרש אגרו משוב, שתתקיים החודש בגני התערוכה, הבאנו לאולפן כמה דוגמאות לפירות וירקות חדשים מפיתוחים טכנולוגיים ישראלים. ארטישוק שלא צריך לקלף ולשטוף, אבטיח אישי, בננה שמיועדת לטיגון, עגבניות שרי בצורת לב, עץ שפירותיו הם פלפלים עסיסיים, פסיפלולרה ענקית ועוד. צפו

הפירות והירקות שאנחנו מחזיקים ואוכלים בבית הם בחלקם הגדול תוצרים של פיתוחים טכנולוגיים ישראלים. בתערוכת פרש אגרו משוב, שתתקיים בגני התערוכה החודש זו השנה ה-25 ברציפות, יוצגו החידושים האחרונים בתחום.

 

"בעצם מדובר במהפכה", אומר חיים אלוש, מפיק התערוכה, "כולנו נזהרים ממוצרי מזון תעשייתיים. יש מגמה עולמית לאכול כמה שיותר טרי וכמה שיותר בריא, וזה הקו המנחה של התערוכה - אוכל בריא ואישי. נציג, למשל, אבטיח בשם 'פומה' - מעין אבטיח לרווקים. היתרון הגדול שלו הוא שמדובר באבטיח שמתאים לרווקים. אין שום הגיון בלסחוב אבטיח של 10 או 15 ק"ג". צפו: 

 

צילום: ניצן דרור ניר כהן

צילום: ניצן דרור ניר כהן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

בננות מיוחדות לטיגון, אפיה ובישול ()
בננות מיוחדות לטיגון, אפיה ובישול


ארטישוק מוכן לאכילה. לא צריך יותר לקלף ולשטוף ()
ארטישוק מוכן לאכילה. לא צריך יותר לקלף ולשטוף

 

תערוכת פרש אגרו משוב תתקיים ב-23 וב-24 ליוני בגני התערוכה

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מומלצים