שתף קטע נבחר
 

צפו: Quattro, המסעדה החדשה של השף אביב משה

מקיאטו כבד אווז, מינסטרונה טונה אדומה וספגטי מוצרלה: השף אביב משה נותן הצצה לעיצוב של מסעדת קוואטרו החדשה שלו, ולתפריט המגרה. לסרטון הזה לא תוכלו להישאר אדישים

 

כתבת: אלכסנדרה לוקש, צילום: ליאור פז, עריכה: דפי מקל

כתבת: אלכסנדרה לוקש, צילום: ליאור פז, עריכה: דפי מקל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

אחרי טיזינג ארוך שנמשך למעלה משנה, נפתחה השבוע לקהל מסעדת Quattro, המסעדה החדשה של השף אביב משה ושל קבוצת מסה, הנמצאת ברחוב הארבעה בשכנות למסעדה אחרת בבעלות השף משה – מסעדת מסה.

 

המסעדה, בעיצובו של האדריכל אלכס מייטליס (מי שעיצב גם את מסעדת מסה), כוללת מרפסת הצופה אל מתחם שרונה, בר העשוי קרטון ממוחזר (!) ונברשת חרוזים ענקית שעוד ידובר בה רבות. השף מגיש תפריט בהשראה איטלקית, הכולל מנות כמו פרחי זוקיני עם מוס כמהין וקרם סלק; טרטר דג ים על ברוסקטה; ריזוטו פירות ים; ופסטה שחורה עם קרם פטרוזיליה. השף בפועל של המקום הוא מאיר אלאלוף, מי שהיה סו שף של משה במסעדת מסה בעשור האחרון.  

מניסטרונה טונה אדומה וספגטי מוצרלה (צילום: ליאור פז) (צילום: ליאור פז)
מניסטרונה טונה אדומה וספגטי מוצרלה(צילום: ליאור פז)


קינוח מושחת (צילום: אלכסנדרה לוקש) (צילום: אלכסנדרה לוקש)
קינוח מושחת(צילום: אלכסנדרה לוקש)

 

Quattro, הארבעה 21, תל אביב. 03-9191555

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ליאור פז
מושלם. מינסטרונה טונה אדומה וספגטי מוצרלה
צילום: ליאור פז
צילום: טל שחר
אביב משה
צילום: טל שחר
מומלצים