שתף קטע נבחר
 

השף מאיר אדוני פותח מסעדה חדשה בקיסריה ועוד חדשות קולינריות

מסעדה חמישית לשף מאיר אדוני תיפתח בקיסריה; המסעדנית עופרה גנור מבשלת משהו חדש באבן גבירול; וסניף חדש לרשת השווארמה בנדורה ייפתח בתל אביב

ערב טוב קיסריה!

בתוך חגיגות ה-13 למסעדת כתית, ורגע אחרי שהסתיימו הצילומים לעונה השנייה של "משחקי השף" (שתעלה בינואר), הודיע השף מאיר אדוני בחשבון האינסטגרם שלו כי הוא מתכנן לפתוח באוקטובר מסעדה חדשה בקיסריה, שתהיה המסעדה החמישית של קבוצת כתית, אחרי "כתית", "המזללה", "בלו סקי" (כשרה) ו"לומינה" (כשרה), הממוקמות בתל אביב.

שף מאיר אדוני ()
שף מאיר אדוני

למערכת נודע כי המסעדה החדשה תמוקם במתחם הגולף בקיסריה, והיא עומדת להיות ביסטרו מודרני שקרוב בקונספט למסעדת "המזללה", אבל עם אופי ספציפי משלה. חלל המסעדה צופה אל מדשאות הגולף, ומקומות הישיבה יהיו גם בפנים וגם בחוץ.

 

המסעדה תפעל בשבת ולא יוגש בה אוכל כשר. אבל עד שזה יקרה, יחלו ביום רביעי הקרוב (22/7), ב"כתית" חגיגות היומולדת שבמרכזן ארוחת טעימות בת שבע מנות מהלהיטים בתפריטים השונים לאורך השנים במחיר של 437 ש"ח לסועד.

 

Shi Shi

מכירים את האריה השומר במקדשים במזרח הרחוק שמשחק עם כדור? אז החמוד הזה, העונה לשם Shi Shi, נבחר לשאת את שמו של המקום החדש של בחורה בשם שגית לאופר-שקד, שייפתח להרצה בשבוע הקרוב ברחב אבן גבירול בתל אביב.

 

אבל לאופר-שקד לא לבד בסיפור: ליוותה אותה "המנטורית" - כפי שהיא מכנה אותה – עופרה גנור ממסעדת "מאנטה ריי", והשף רונן סקינזיס, המכהן כשף במסעדה של גנור. המאכל אותו מציעים במקום הוא למעשה דגים, פירות ים, עוף, טופו, ירקות או פירות עטופים באורז ובעלה אורז, וטבולים ברטבים אסייתים, או בשם ג'ו אוקדה שתוגש על צ'פאטי קריספי. המחיר: 36-44 ש"ח.

Shi Shi, אבן גבירול 33 (פינת הנביאים), 03-5753737

 

השווארמה שהשכיבה אותי

אחרי אשדוד, הרצליה, קרית אתא ורמת גן, ייפתח בקרוב סניף נוסף לרשת בנדורה בפינת הרחובות בוגרשוב וצפת בתל אביב. השוס של השווארמה הוא אופן הצלייה שלה: השווארמה נצלית במאוזן על גריל הכולל גם פחמים, מה שמעניק לבשר טעם מעושן.

שווארמה בנדורה ()
שווארמה בנדורה

בנדורה מציעה שני סוגים – שווארמה פרגית ושווארמה עגל, המוגשים בפיתה, בלאפה או בצלחת. על רקע פסקול ים תיכוני יוגשו במקום מנות כמו שווארמה מחוזקת בפלפל חריף ועגבניות צלויות; סלט ירקות עם זעתר, שברי פיתה, בצל שרוף, טחינה ושווארמה; וצלחת מדורה עם טחינה ושלל ירקות מהאש. מחיר: 10-49 ש"ח.

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
השף מאיר אדוני מתכונן לקיסריה
מומלצים