שתף קטע נבחר
 

עוף עם פלפלים בשני צבעים

מנה מוצלחת היא כזו שקודם כל אוכלים עם העיניים. ד"ר רני פולק עם מתכון לארוחה צבעונית, מזינה ומשביעה, שלא דורשת התעסקות רבה מדי במטבח

רוצים שהמשפחה תאכל אוכל מזין וטעים? קודם כל אוכלים עם העיניים, ולכן מנה טובה צריכה להיות גם מזמינה, כזו שמסתכלים עליה ומחכים לרגע שיהיה אפשר להתחיל לאכול.

 

כל הורה רוצה שהילדים יאכלו בריא כמה שאפשר, ובעצם עם קצת מחשבה אפשר לשדרג כמעט כל מתכון ולהוסיף לו מצרכים בריאים, ממש כמו שהקפדנו במתכון הזה.

 

בנוסף לויטמינים החשובים שנספק לגוף, על הדרך גם התקבלה מנה עשירה ומרשימה עם מעט מצרכים, הכנה קצרה יחסית, 40 דקות לתנור וקיבלתם ארוחה מלאה ומשביעה.

 

למתכונים נוספים:

שניצל בציפוי גרנולה

פסטה עם טעמים מפתיעים

צלי כרעי עוף בתנור עם עגבניות

 

 ( ) ( )

 

השף ד"ר רני פולק עם מתכון לשוקי עוף עם פלפלים בשני צבעים:

 

מצרכים ל-6 מנות:

- 12 שוקיים

- 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

- 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות

- 1 בצל פרוס לטבעות

- 2 כפות שמן זית

- 4 כפיות פפריקה

- 1 כפית כורכום

- 1/4 כפית מלח

 

הטריקים במטבח של האמהות העסוקות

 

הכנה:

  • חממו את התנור ל-220 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה

 

  • בקערה קטנה ערבבו היטב את שמן הזית, הפפריקה, הכורכום והמלח

 

  • הניחו בתבנית את העופות, הפלפלים, הבצלים ותערובת התבלינים

 

  • ערבבו היטב וצלו בתנור כ 40 דקות .


* ניתן לשדרג את המנה עם עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים