שתף קטע נבחר

שופרסל תמכור בשר טרי תחת המותג הפרטי

הרשת הודיעה היום כי תייבא מארגנטינה בשר טרי מסוג אנגוס ותשווק אותו תחת המותג הפרטי. לטענתה, המחירים יהיו נמוכים בכ-10%- 30% מהמצב כיום בשוק

שופרסל הודיעה על הרחבת הפעילות במותג הפרטי עם כניסתה לתחום הבשר הטרי ומשיקה מגוון נתחי בשר אנגוס ארגנטינאי משובח. לטענת הרשת, נתחי הבשר יוצעו ללקוחות במחירים הנמוכים בכ-10%- 30% מהמחירים הקיימים כיום. שופרסל תייבא את הבשר ישירות מארגנטינה באמצעות מטוסי מטען מקוררים.

 

כתבות נוספות בנושא שופרסל:

 

נתחי הבשר הטרי שיימכרו תחת המותג הפרטי שופרסל "אנגוס" יהיו מהסוגים הבאים: סטייק אנטריקוט, צלעות, כתף מרכזי, צלי כתף, פילה מדומה, שריר הזרוע וצוואר (לבשר טחון). כל המוצרים יהיו בכשרות הרבנות הראשית, כשר וכשר חלק.

 

 

צפו בראיון עם מנכ"ל הרשת בעקבות הסכסוך עם יוניליוור    (צילום: ירון שרון וג'ורג' גינסברג)

צפו בראיון עם מנכ"ל הרשת בעקבות הסכסוך עם יוניליוור    (צילום: ירון שרון וג'ורג' גינסברג)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מנכ"ל הרשת, איציק אברכהן אמר בעקבות המהלך: "שופרסל ממשיכה בהובלת מהלכים להורדת יוקר המחיה בישראל. היום אנו משיקים את קטגוריית הבשר טרי במותג הפרטי. אנו מייבאים מוצרי בשר טרי מסוג אנגוס מארגנטינה, שיהיו באיכות גבוהה ובעלות נמוכה יותר לצרכן מהאפשרויות הניצבות בפניו כיום".

 

אברכהן הוסיף: "מוצרי הבשר מהווים מרכיב משמעותי מסל הצריכה החודשי בישראל ובפרט לקראת חגי תשרי. לכן, הכניסה לקטגוריית הבשר עם מוצרי המותג הפרטי היא אירוע משמעותי שישפיע לטובה על אפשרויות הבחירה של ציבור הצרכנים שלנו".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מומלצים