לא רק 'גאנגם סטייל': האוכל הקוריאני כובש את המערב
תשכחו מחביתת ירק פושרת לצד מיני עוגת שוקולד כארוחה במטוס, חברת התעופה קוריאן אייר מראה לנו שאפשר לאכול גורמה בשמיים ולא סתם גורמה, אלא אוכל קוריאני אמיתי. מה בתפריט ואיך זה יתחבר לקהל הישראלי? צפו
הגיע הזמן לנער את האבק מעל התפריטים הקבועים שיש במטוסים: במקום הארוחה ה"חמה" שאנחנו רגילים לקבל
קבלו מנות כמו ה"ביבימפאפ" bibimpap - מנת הדגל של קוריאה.
המנה מורכבת מירקות, כשכל ירק מבושל בנפרד ומסודר בצלחת בצורה מוקפדת. באמצע בשר טחון עם שמן שומשום שמוגש בצד יחד עם רוטב גוצ'וצ'אנג שהוא כמו קטשופ עם פלפלים, מעל הכל אורז ומערבבים.
אל דאגה, לא תסבכו עם כל זה בגלל שצוות הטיסה דואג להגיש את המנה הזאת לצד מדריך
כתוב שמסביר איך אוכלים את כל המרכיבים יחד כמו שצריך.
התפריט בטיסה מורכב מ-40 אחוז אוכל קוריאני ו-60 אחוז אוכל מערבי, כך שאם אתם פחות בעניין החידושים וההתנסויות בטיסה אל חשש, תוכלו למצוא למשל מנת פילה בקר ברוטב יין ומחית של תפוח אדמה, אספרגוס ודלעת צרובה בתנור.
מנכל "אל שף" לא חושש מהתפריט הקוריאני ואומר כי הקהל הישראלי יתחבר לאוכל "הישראלים כבר נפתחו להמון טעמים שונים בזכות מסעדות סיניות ותאילנדיות שנפתחו בארץ".