שתף קטע נבחר
 

ברים עם אוכל – הדור החדש

יותר ויותר ברים מציעים היום תפריט שלא היה מבייש שום מסעדה, ומתהדרים בשמות של שפים מהשורה הראשונה. מחר ייפתח מחדש הבר התל אביבי "זו ביזו", שצירף לשורותיו את השף דייויד פרנקל ממסעדת "פרונטו". צפו: כך זה נראה יומיים לפני הפתיחה הרשמית

צילום: ליאור פז

צילום: ליאור פז

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

כשמסעדת "שילה" נפתחה לפני עשר שנים בדיוק ברחוב בן יהודה, הגדיר אותה השף והבעלים שרון כהן כ"בר עם אוכל". אז עוד לא היה ממש ברור מה זה בדיוק אומר, אבל היה ברור שמוגש שם אוכל עילי באווירה יוקדת וסוערת. עם השנים "שילה" אומנם הפכה למסעדה של ממש, אבל צצו גירסאות שונות לאותו פורמט. דוגמאות לכך לא חסר - בנתניה תמצאו את Art Street - Cocktail Chef Bar, ובתל אביב את "קפה אירופה", "סרווסריה", "אימפריאל" ועוד.
 
מחר ייפתח מחדש ברחוב בן יהודה בתל אביב הבר "זו ביזו", שצירף לשורותיו את השף דיוויד פרנקל ממסעדת "פרונטו". פרנקל יציע מגוון מנות ראשונות וכן מנות ביניים, המבוססות על המטבח האמריקאי והניו יורקי, תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים. בין המנות הקלאסיות שמוגשות במקום ניתן למצוא המבורגר, באפלו ווינגס, פיש אנד צ'יפס וטרטר בקר.
 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תמוז רחמן
שף דיוויד פרנקל
צילום: תמוז רחמן
מומלצים