שתף קטע נבחר
 

חמים על הפלאנצ'ה: ארז קומרובסקי עושה את זה עם עמרי מקנב

השף ארז קומרובסקי ממשיך במסעותיו בין מטבחי המסעדות בארץ, והפעם הוא מגיע למסעדת "פופינה", שם הוא פוגש את עמרי מקנב, הטבח עם הלוק של כוכב מערבונים מהסבנטיז, ויחד הם משתגעים על וויסקי ובשר. צפו

צילום: ליאור פז, עריכה: בן שפייר, כתבת: נעה חסלוביצר

צילום: ליאור פז, עריכה: בן שפייר, כתבת: נעה חסלוביצר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

אנטרקוט ברוטב מדגסקר

המצרכים:

1 נתח אנטרקוט במשקל 500 גר', עשוי על הגריל למידת M

לרוטב מדגסקר -

1 שמנת מתוקה

1 כף חרדל

חופן פלפל מדגסקר

מלח

פלפל לבן

חופן עלי טימין, קצוצים דק

חופן מחטי רוזמרין, קצוצים דק

 (צילום: נעה חסלוביצר) (צילום: נעה חסלוביצר)
(צילום: נעה חסלוביצר)

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה מצמצמים את השמנת על להבה בינונית, במשך מספר דקות.
  2. מוסיפים חרדל, ומערבבים.
  3. מוסיפים את הפלפל מדגסקר, מתבלים ומוסיפים את עשבי התיבול.
  4. מערבבים מעט, מסירים מהאש.
  5. שופכים את הרוטב על הסטייק, ומגישים.

 

סינטה בסגנון דרום ארצות הברית

המצרכים:

1 נתח סינטה במשקל 300-400 גר', עשוי על הגריל למידת M

לרוטב -

4 כפות דבש

2 כפות חרדל 

4 כפות רוטב וושסטייר

6 כפות רסק עגבניות

240 מ"ל וויסקי ברבן

2 כפות צ׳יפוטלה טחון

מלח ופלפל

 (צילום: נעה חסלוביצר) (צילום: נעה חסלוביצר)
(צילום: נעה חסלוביצר)
 

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב.
  2. מעבירים את הסטייק לצלחת ומושחים אותו ברוטב. כדאי להגיש לצד בטטה אפויה בנייר כסף וסלט ירוק.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נעה חסלוביצר
ארז קומרובסקי מתארח אצל עמרי מקוב
צילום: נעה חסלוביצר
מומלצים