שתף קטע נבחר
 

ארז מבשל במסעדת סבידה בעכו

ארז קומרובסקי ממשיך במסעותיו במטבחים בארץ, והפעם הוא מבקר במסעדת סבידה בעכו אצל הטבח מירו סמדג'ה, ויחד הם עושים נפלאות עם דגים טריים מהשוק

 

צילום: ירון שרון || עריכה: עומר מנדס

צילום: ירון שרון || עריכה: עומר מנדס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סביצ'ה דג טרחון

המצרכים:

1 פילה של דג טרחון, מפולט מעור וחתוך לקוביות של 1 סנטימטר

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל חריף, חתוך לקוביות קטנות

1/4 זר כוסברה טרייה, קצוצה דק

1 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות

1 מלפפון פקוס (מלפפון שעיר אפשר למצוא בשווקים), חתוך לחתיכות קטנות

לתיבול -

1.5 כף שמן זית

1 כף מיץ לימון

1/5 כפית מלח גס

1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. לוקחים קערת ערבוב ומכניסים לתוכה את כל המצרכים.
  2. מוסיפים את התיבול, ומערבבים.
  3. מעבירים לצלחת הגשה, ומגישים. 

 (צילום: ארז קומרובסקי) (צילום: ארז קומרובסקי)
(צילום: ארז קומרובסקי)
 

סשימי דג פלמידה לבנה

המצרכים: 

1 דג פלמידה, נקי מעור ומפולט

1/2 פלפל חריף, חתוך לקוביות ונקי מזרעים

3 עלי כוסברה טרייה

1 צנון קטן, חתוך לעיגולים דקים

4 עלי תרד טרי

לרוטב -

1 כף שמן זית

1 כף מיץ לימון טרי

1/4 כפית מלח גס

1/4 כפית של סומק

1/4 כפית זרעי כוסברה

1/4 כפית זרעי אניס

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הדג לחתיכות גסות ומסדרים אותו על צלחת הגשה.
  2. מטפטפים מעל שמן זית ולימון.
  3. מתבלים במלח, בפלפל, בסומק ובשאר התבלינים (מלבד הפלפל החריף, הכוסברה והצנון).
  4. מוסיפים את הפלפל החריף והכוסברה הטרייה.
  5. מקשטים בצנון.
  6. מגישים עם עלי התרד בצד, עדיף לאכול בידיים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ארז קומרובסקי
דגים בעיר העתיקה של עכו
צילום: ארז קומרובסקי
מומלצים