בוטל עונשו של אוהד בית"ר שהואשם בהפרת סדר בשרלרואה
השופט משה דרורי החליט לבטל את עונשיו של הקטין, בפרט עונש ההרחקה מהמגרשים שהוטל עליו לתקופה של שנה, זאת בשל העובדה שהאירועים התקיימו מחוץ לשטח ישראל: "לא נרחיב את גבולות החוק כדי לא לפגוע בזכויות האזרח, אין הוכחה לביצוע עבירה". עורך דינו של הקטין, איתמר בן גביר: " אוהדי בית"ר הם מלח הארץ". אוהדי הקבוצה התלוננו בפני מירי רגב: המשטרה החרימה לנו דגלי ישראל באצטדיון דוחא
שופט בית-המשפט לנוער המחוזי בירושלים, סגן הנשיא משה דרורי, קיבל את ערעורו של קטין אוהד בית"ר ירושלים וביטל את עונש ההרחקה לשנה ואת ההגבלות הנוספות שהוטלו עליו בעקבות ההתפרעויות של האוהדים הירושלמים מול שרלרואה בבלגיה. כזכור, עם חזרתם לארץ זומנו 12 מאוהדי בית"ר לבית-משפט השלום, שם הוטלו עליהם הגבלות שונות ועונשי הרחקה שנעו בין שנה לשנה וחצי.
הקטין, שיוצג על-ידי עו"ד איתמר בן גביר, הגיש ערעור לבית המשפט והבוקר נמסר כי סגן הנשיא דרורי קיבל את טענות הקטין ובא כוחו והורה על ביטול ההגבלות. השופט קיבל את טענות עו"ד איתמר בן גביר באשר לסמכות בית המשפט ולתכולת חוק איסור אלימות בספורט על משחקי כדורגל בעולם: "אם יש ספק אם חוק הוא טריטוריאלי או לא, כאשר מדובר בצעד שמשמעותו שלילת זכויות אדם, מן הראוי לנקוט בגישה המצמצמת ולא המרחיבה, אם סבור המחוקק כי יש צורך בשינוי החוק ניתן לעשות כן, אולם בית משפט זה עוסק בפרשנות החוק המגביל לא ייטה להרחיב את גבולות החוק מעבר לגבולות מדינת ישראל כדי שלא לפגוע בזכויות האזרח הישראלי".
השופט דרורי הוסיף: "בפני בית משפט השלום לא הובאו כל ראיות, והמסמכים היחידים שהיו בפניו היו תצלום העורר והכחשתו כי זרק אבוקה. עיינתי בצילום פעם ופעמיים ולא ניתן להסיק ממנו דבר, זולת עצם הימצאות העורר באותו המגרש (עובדה שאיננו מכחיש ואף כתב בתחתית התמונה "מזהה את עצמי מקלל את אוהדי היריבה. לא ניתן לקבוע כי העורר זרק אבוקה".
הפרקליטות טענה כי אותו קטין היה חלק מקהל אוהדים של ארגון לה פמיליה, אלא שהשופט דרורי קבע: "קשה לי לקבל את עמדת המדינה כי מדובר בקבוצת אוהדים מפרת חוק כאשר אין הוכחה ספציפית למה שעשה העורר. אין במשפט הישראלי ענישה קולקטיבית, כל אדם נדון על פי מעשיו והתנהגותו. ערב הדיון בבית משפט השלום היה העורר זכאי להיכנס למגרש כדורגל, ובית המשפט צמצם זכות זאת, הפרקליטה ייעצה לעורר לצפות במשחק בטלוויזיה, ברם במדינת חוק אנו נמצאים, וכל עוד לא התקיימו התנאים הדווקניים בחוק המגבילים זכות שהייתה קיימת אין הצדקה להגבלה".