שתף קטע נבחר
 

זו בי מה? ארז מבקר בזו ביזו

כשהוא חמוש בבקבוק ג'ין, יצא השף ארז קומרובסקי לפגוש את אידית פדידה, טבחית כישרונית מהבר זו ביזו בתל אביב. איך זה נגמר? צפו

 

צילום: אורי דוידוביץ' || עריכה: עומר מנדס

צילום: אורי דוידוביץ' || עריכה: עומר מנדס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

שפונדרה טלה - אידית פדידה

המצרכים: 

2-2.5 ק"ג נתח שפונדרה טלה עם עצמות

3 בצלים סגולים, פרוסים דק

3/4 כוס חומץ יין אדום

10 שיני שום, פרוסות

1 כפית פלפל שאטה, גרוס

3 כפות בזיליקום יבש (אפשר גם טרי)

5 כפות דבש

1 כפית מלח דק

1/2 כוס שמן זית


אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים. משרים את הבשר במרינדה לכמה שעות (עדיף לילה).
  2. מניחים בתבנית את הבשר והמרינדה, ומכסים בנייר אלומיניום.
  3. אופים בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות, למשך שעה.
  4. מנמיכים את הטמפרטורה ל- 140 וממשיכים לבשל כשלוש שעות.
  5. אחרי שלוש שעות מסירים את הכיסוי ואופים עוד חצי שעה עד שהבשר מתקרמל מעט ומתפרק מהעצם.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

סלסת בצל סגול וחמוציות - אידית פדידה

המצרכים:

2 בצלים סגולים, קצוצים

1 כף מלח גס

1 כפית סוכר לבן

1/2 כוס חומץ יין אדום

1/4 כוס שמן זית

1/2 כוס חמוציות יבשות קצוצות

צרור עלי בזיליקום, קצוצים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הבצל הסגול עם המלח והחומץ, ומשהים ל-20 דקות עד שהבצל נכבש מעט.
  2. מערבבים עם שאר החומרים, ומגישים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: עודד מרום
ארז קומרובסקי וטבחים צעירים
צילום: עודד מרום
מומלצים