שתף קטע נבחר
 

"הסיפור קצת מנופח": מהנדס מזון מגיב על פרשת המזון המעובד

בעקבות הדו"ח שפרסם אתמול ארגון הבריאות העולמי בו קבע כי בשר מעובד מסרטן, שוחחנו עם זאב טנא, בעל רשת הנקניקיות "פרנק" ומהנדס מזון שטוען: "מהנדסי המזון הם השומרים בשער, אנחנו מנסים להגיע למוצרים שבהם יהיו כמה שפחות חומרים משמרים"

ציום : ניר כהן ניצן דרור

ציום : ניר כהן ניצן דרור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בעקבות הפצצה שהטיל אתמול ארגון הבריאות העולמי על חובבי המזון המעובד לסוגיו, בו נקבע בדו"ח שפרסם כי מאכלים פופולרים כמו נקניקים ונקניקיות מסרטנים לא פחות מסיגריות ואסבסט, ביקשנו לבדוק עם מהנדס מזון האם יש סיבה להיכנס להיסטריה.
 
"עדיין לא הורגשה השפעת המחקר", אומר זאב טנא, בעל רשת הנקניקיות "פרנק", המשמש גם כמהנדס מזון, "זו ידיעה סנסציונית, אני לא אומר שזה לא רציני, זה רק קצת מנופח".
"אנחנו מנסים להשתמש בכמה שפחות חומרים משמרים", זאב טנא (צילום: ויז'ואל/פוטוס) (צילום: ויז'ואל/פוטוס)
"אנחנו מנסים להשתמש בכמה שפחות חומרים משמרים", זאב טנא(צילום: ויז'ואל/פוטוס)
עוד הוסיף כי מהנדסי המזון הם השומרים בשער, וכי משתדלים להשתמש בהם כמה שפחות: "כל הזמן מנסים להגיע למוצרים שיהיו בהם כמה שפחות חומרים משמרים, ואם אפשר אז גם בכלל לא". 
 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים