שתף קטע נבחר
 

צעירים לנצח: חגיגות הבוז'ולה מתחילות

מה זה בעצם בוז'ולה, איפה מייצרים אותו ואיזו חנות משקאות עשתה לו טוויסט ישראלי? דני ססלר יצא לסיור בין חנויות יין וחזר מבושם כהלכה

צילום: ירון שרון עריכה: מור אסבן

צילום: ירון שרון עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
חולצים את הפקק: כמדי שנה, ביום חמישי השלישי בחודש נובמבר, יחגגו בצרפת ובעולם את חגיגות הבוז'ולה - יין אדום שמיוצר באזור בוז'ולה שבצרפת. מדובר ביין צעיר שאינו מיושן בחביות, ובדרך כלל גם מיועד לשתייה מיידית ולא ניתן ליישון בבקבוק.
 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 
כל יין שאינו מיוצר באזור בוז'ולה, אינו יכול להיחשב כבוז'ולה, בדומה לשמפנייה משמפיין. גם השנה, חוגגים יקבים ישראלים את הבוז'ולה, ומציעים יינות צעירים מהבציר האחרון. על זה ועוד בכתבה שלפניכם.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים