שתף קטע נבחר
 
עושים שוק

המסעדה שליד החנות: טרנד ה"נקסט דור" צובר תאוצה

נוגסים בדוכן: יותר ויותר חנויות אוכל מציעות את האפשרות לבחור חומרי גלם מהדוכן ולזלול אותם במסעדה הסמוכה. ביקרנו בשלושה מקומות כאלה שמאפשרים לנשנש את הסטייק או את הדג שפגשתם לפני רגע בחנות

בשיתוף "שרונה מרקט"

 

 

עד היום הייתה חלוקה ברורה מאוד בין שתי הישויות - חנויות אוכל ומסעדות: בראשונה קניתם את חומרי הגלם ובשנייה זללתם מנות מהתפריט. לא עוד: יותר ויותר מקומות נפתחים בשיטת ה"נקסט דור" - מסעדה הממוקמת בשכנות לחנות. הפורמט הזה מוצלח פעמיים: בפעם הראשונה - אתם יכולים לבחור בעצמכם את חומר הגלם מהדוכן ודקות ספורות לאחר מכן לנשנש אותו במסעדה.

 

בפעם השנייה זה עובד לטובת הסועדים אם זללתם מנה בתפריט ואתם רוצים להמשיך וליהנות ממנה בבית. במקרה הזה יעזרו לכם לבחור את הנתחים המתאימים וגם יתנו לכם הוראות הכנה וטיפים. רוצים לראות איך זה עובד? צפו בכתבה שלפניכם:

צילום: יוגב אטיאס, כתבת: שירי הדר, עריכה: נטלי זברו

צילום: יוגב אטיאס, כתבת: שירי הדר, עריכה: נטלי זברו

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילם: ירון ברנר
אפשר גם בבית
צילם: ירון ברנר
מומלצים