משקשקות: שתי בנות, משקה אחד
חופשיות על הבר: אלכס ושירי הן שתי חובבות קוקטיילים, אז שלחנו אותן למשימת תחקיר - ערב פרוע בשלושה ברים שבכל אחד מהם מגישים ז'אנר אחר של קוקטייל. אל תשאלו איך זה נגמר
סושייל קלאב - קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט
טורונטו
טוויסט על הטורנטו הקלאסי, שמקורו במתכון משנת 1948 (הסושייל מיישנים את הקוקטייל בחביות עץ אלון במשך כ-3 שבועות).
המצרכים:
60 מ"ל ג'ק דניאל'ס אולד נאמבר 7
15 מ"ל פרנה ברנקה
7.5 מ"ל אנגוסטורה ביטרס
אופן ההכנה:
מערבבים את המרכיבים בכוס עם קרח, ומגישים.
מרטינזטוויס
האבטיפוס של קוקטייל המרטיני שכולנו מכירים (המרטינז של הסושייל קלאב עובר יישון בחביות עץ אלון במשך כ-10 ימים).
המצרכים:
30 מ"ל בומביי ספייר
30 מ"ל מרטיני רוסו
7.5 ליקר דובדבנים
זילוף אנגוסטורה ביטרס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים, מוזגים לכוס ומגישים.
קונסיירז' - קוקטיילים בסגנון טיקי
Jungle boogie
השילוב המפורסם ביותר בעולם הטיקי: רום, אננס וקוקוס (פינה קולדה).
המצרכים:
20 מ"ל בקרדי 8
20 מ"ל בקרדי גולד
15 מ"ל מרטיני ביטר
10 מ"ל מחית פסיפלורה
10 מ"ל מחית קוקוס
10 מ"ל מחית מנגו
40 מ"ל מיץ אננס
20 מ"ל ליים
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בשייקר, מנערים ומסננים לכוס קוקטייל ארוכה ומלאה בקרח. מקשטים בעזרת עלי נענע ומגישים.
פאנקי מאנקי
רום ובננה הוא אחד השילובים היותר מפורסמים בעולם הטיקי.
המצרכים:
45 מ"ל בקרדי אוקהרט
15 מ"ל ליקר אייריש קרים
30 מ"ל מחית בננה
20 מ"ל ליים
קציפת בננה וניל
בננות מיובשות ופצפוצי שוקולד
אופן ההכנה:
- מנערים את הבקרדי, האייריש קרים, הבננה והליים בשייקר, ומסננים לכוס מלאה בקרח.
- ממלאים את החלק העליון בקציפת בננה, ומקשטים מעל בבננות מיובשות ופצפוצי השוקולד.
אונזה - קוקטיילים מולקולאריים (למתקדמים!)
סאוקו
המצרכים:
45 מ"ל הרדורה בלאנקו
15 מ"ל ליקר סיינט ג׳רמיין
30 מ"ל לימון
30 מ"ל מחית אגסים
אופן ההכנה:
- שמים את כל המרכיבים, מלבד הקציפה, בשייקר ומנערים היטב. מסננים לכוס וסינון סניפטר מלאה בקרח.
- מוזגים את המשקה לכוס, מגרדים קליפת לימון מעל ומגישים.