שתף קטע נבחר
 

משקשקות: שתי בנות, משקה אחד

חופשיות על הבר: אלכס ושירי הן שתי חובבות קוקטיילים, אז שלחנו אותן למשימת תחקיר - ערב פרוע בשלושה ברים שבכל אחד מהם מגישים ז'אנר אחר של קוקטייל. אל תשאלו איך זה נגמר

 

צילום: ליאור פז

צילום: ליאור פז

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סושייל קלאב - קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט

 

טורונטו

טוויסט על הטורנטו הקלאסי, שמקורו במתכון משנת 1948 (הסושייל מיישנים את הקוקטייל בחביות עץ אלון במשך כ-3 שבועות).

 

המצרכים:

60 מ"ל ג'ק דניאל'ס אולד נאמבר 7

15 מ"ל פרנה ברנקה

7.5 מ"ל אנגוסטורה ביטרס

 

אופן ההכנה:

מערבבים את המרכיבים בכוס עם קרח, ומגישים.

 

מרטינזטוויס

האבטיפוס של קוקטייל המרטיני שכולנו מכירים (המרטינז של הסושייל קלאב עובר יישון בחביות עץ אלון במשך כ-10 ימים).

 

המצרכים:

30 מ"ל בומביי ספייר

30 מ"ל מרטיני רוסו

7.5 ליקר דובדבנים

זילוף אנגוסטורה ביטרס

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים, מוזגים לכוס ומגישים.

 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 

קונסיירז' - קוקטיילים בסגנון טיקי

 

Jungle boogie

השילוב המפורסם ביותר בעולם הטיקי: רום, אננס וקוקוס (פינה קולדה).

 

המצרכים:

20 מ"ל בקרדי 8

20 מ"ל בקרדי גולד

15 מ"ל מרטיני ביטר

10 מ"ל מחית פסיפלורה

10 מ"ל מחית קוקוס

10 מ"ל מחית מנגו

40 מ"ל מיץ אננס

20 מ"ל ליים

 

אופן ההכנה:

שמים את כל המרכיבים בשייקר, מנערים ומסננים לכוס קוקטייל ארוכה ומלאה בקרח. מקשטים בעזרת עלי נענע ומגישים.

 

פאנקי מאנקי

רום ובננה הוא אחד השילובים היותר מפורסמים בעולם הטיקי.

 

המצרכים:

45 מ"ל בקרדי אוקהרט

15 מ"ל ליקר אייריש קרים

30 מ"ל מחית בננה

20 מ"ל ליים

קציפת בננה וניל

בננות מיובשות ופצפוצי שוקולד

 

אופן ההכנה:

  1. מנערים את הבקרדי, האייריש קרים, הבננה והליים בשייקר, ומסננים לכוס מלאה בקרח.
  2. ממלאים את החלק העליון בקציפת בננה, ומקשטים מעל בבננות מיובשות ופצפוצי השוקולד.

 

אונזה - קוקטיילים מולקולאריים (למתקדמים!)

 

סאוקו 

 

המצרכים:

45 מ"ל הרדורה בלאנקו

15 מ"ל ליקר סיינט ג׳רמיין

30 מ"ל לימון

30 מ"ל מחית אגסים

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל המרכיבים, מלבד הקציפה, בשייקר ומנערים היטב. מסננים לכוס וסינון סניפטר מלאה בקרח.
  2. מוזגים את המשקה לכוס, מגרדים קליפת לימון מעל ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: לירון אלמוג
המחמם החורפי. קוקטייל
צילום: לירון אלמוג
מומלצים