שתף קטע נבחר
 

יש לכם דקה? בראוניז בקלי קלות

מתכון בדקה: בלי מרשם מהסבתא, בלי שיטוטים ארוכים ברשת ובלי לבזבז זמן יקר - קבלו 60 שניות של מתכון מהיר וקל להכנת בראוניז שוקולד מגרה עם חמאת בוטנים. ככה זה כשאת סופר שי-לי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים

 

המצרכים (לתבנית בגודל 24*30 ס"מ):

לתערובת השוקולד -

200 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות

175 גר' חמאה, חתוכה לקוביות

1/4 1 כוסות (250 גר') סוכר

3 ביצים

1 כוס (140 גר') קמח רגיל

2 כפות אבקת קקאו

1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

 

לתערובת חמאת הבוטנים -

50 גר' חמאה, מומסת

3/4 כוס חמאת בוטנים קלאסית

100 גר' אבקת סוכר

1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

 

לשימון - 

תרסיס שמן בטעם חמאה

שי-לי ליפא, כמעט סופר וומן (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שי-לי ליפא, כמעט סופר וומן(צילום: יח"צ)

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים ("באןן מארי"), ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח, אבקת קקאו ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מכינים את תערובת חמאת הבוטנים: מערבבים חמאה מומסת וחמאת בוטנים בקערה. מוסיפים אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים היטב.
  5. מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית. מניחים שלוליות של תערובת חמאת הבוטנים על תערובת השוקולד ויוצרים דוגמה של "שיש", על ידי תנועות ערבוב קלות באמצעות סכין.
  6. אופים: אופים בתנור במשך 30-25 דקות, עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים.
  7. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר במקרר (עד 3 ימים).

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
בראוניז חמאת בוטנים, שי-לי ליפא
צילום: שני צדיקריו
מומלצים