שמפנייה ב-280 ש"ח או קאווה ב-25 ש"ח?
הכה את המומחה: כינסנו חמישה מומחי יין בחמארה של מסעדת רפאל ונתנו להם לטעום, בטעימה עיוורת, שמפניות יקרות לצד קאוות זולות. האם הם הצליחו להבחין בהבדלים? צפו
צילום: ירון שרון
אז מה תשתו הערב בחצות, שמפנייה משובחת או קאווה פשוטה? ביקשנו לבדוק האם באמת יש הבדלים משמעותיים בין היצע המבעבים לערב השנה האזרחית החדשה, או שההבדל היחיד הוא - המחיר.
הכורמת והייננית לשעבר של יקב ססלוב, היינן הנוכחי של יקב דלתון, שני מבקרי יין שאחד מהם סומלייה וחובב יין ושמפנייה שהוא גם בעלים של מסעדה יוקרתית בתל אביב - כל אלה התכנסו השבוע בחמארה של מסעדת "רפאל", וטעמו, בטעימה עיוורת, חמישה מבעבעים. אף אחד מהם לא ידע אם הוא טועם שמפנייה יקרה או מבעבע פשוט אחר. והתוצאות? לפניכם.
שמפניה יקרה או קאווה זולה? הייננית רוני ססלוב טועמת
צילום: ירון שרון
מומלצים